onsdag 29 april 2009

Nässlor

Första nässlorna är plockade!
Och fixade ....

Förvällda (5 minuter)

Mixade

Silade (Nässelvattnet blev näringsrikt blomvatten)
Och sen som ingrediens i en härlig ädelostpaj!

Pajen ska serveras på valborgsmässoaftonsbuffén hos kompis S.

Om vi inte hörs & ses innan : Ha en fantastisk valborgsmässoafton med eld (?), god mat & trevligt sällskap!

Kram ♥ Eva Linnea ♥

3 kommentarer:

  1. Vad god mat du gör.Kan man be och få receptet kanske på ädelostpaj?oj vad sugen jag blev på det .Ha en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  2. hej
    Det ser Så nyttigt å bra ut!
    ska du frysa in oxå?
    Ädelostpaj låter fantastiskt!
    lycka att få bli bjuden på det!
    härlig Valborg
    önskar jag dig
    monika

    SvaraRadera
  3. Mums, den pajen skulle man ju vilja smaka! Själv ska jag ägna valborg åt att förbereda makens 40-års fest som går av stapeln 1 maj, så på valborg blir det nog mest laga mat som gäller och inte så mycket äta god mat...Jag får spara mig till fredag!
    Trevlig valborg önskar Växthusmadam

    SvaraRadera

Jag blir glad när du lämnar en kommentar till mina inlägg. Kram & ♥-ligt tack /Eva Linnea

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.