onsdag 12 augusti 2009

Höstmys och besök av herr Igelkott

En av härligheterna med att det fortfarande är sommar-varmt och att det numera blir mörkt framemot 21-tiden, är ju att man kan börja tända ljus igen. Både ute och inne. Fota får man göra medan det fortfarande är ganska ljust, men sen kan man sitta och mysa ute till framemot ……… läggdags.

IMG_3386IMG_3387IMG_3396 IMG_3393 IMG_3394

(Blixtbilden till höger är bara för att visa var jag fotat: uteplatsen på örtagårdssidan av huset.)

Häromdagen, när jag satt utomhus och läste, kom en liten herr Igelkott (Jag tror i alla fall att det var en han!) och hälsade på. Igelkottar är ju bland det sötaste som finns. Det gör ont i hjärtat när man ser någon som ligger överkörd på vägen.

När jag fick syn på honom hade jag givetvis inte kameran i närheten och när jag försiktigt reste mig blev han skraj och lyckades trassla in sig på ett ställe där det var svårt att ta sig ut, men till slut lyckades det.

IMG_3353IMG_3359IMG_3364IMG_3375

Hur många har igelkottsbajs i sin trädgård?

IMG_3373

FÄRDIG!

IMG_3383

Den här videosnutten har jag tagit med min kamera. Den lilla rosa saken kan mycket den! Tyvärr fattade jag inte hur jag skulle hålla kameran för att det ska bli rättvänt, förrän på slutet. Den rättvända snutten blev inte bra, han satt bara still hela tiden. Paralyserad?

2 kommentarer:

  1. Mysigt besök, igelkottar gillar tydligen kattmat, ha en fin augustidag, kram.

    SvaraRadera
  2. Finfrämmande har du haft ser jag...:) ikväll tände vi faktiskt ljus när vi åt middag..det var länge sedan..och här regnar det för fullt..hoppas dagen din varit bra, kram

    SvaraRadera

Jag blir glad när du lämnar en kommentar till mina inlägg. Kram & ♥-ligt tack /Eva Linnea

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.