söndag 23 augusti 2009

Nu är det vitare i badrummet

Nu när hösten börjar komma (Jösses, vad det regnade i går!!) blir det mer och mer inomhusarbete = målning (i vitt). Först ut var en trävit pall från IKEA och de korgar som jag inte hann med innan sommaren, sen kom en blomlåda till vännen S (delvis som tack för de fina segelturerna i sommar) och nu är det betydligt vitare i badrummet.

Handdukarna är utbytta, hyllan ovanför toan är målad, korgarna är målade, några nya korgar är inköpta och de svarta dekorationerna är borttagna. Tvättkorgen är en gammal papperskorg i gråmålad metall.

IMG_3718IMG_3720IMG_3717

De rosa detaljerna får vara kvar, det är nämligen ett rosa “stänk” och rosa blommor på tapeten. Matchar alltså himla bra! Annars är tapeten snyggt grå och ganska ny, så den får duga. Badkaret och duschkranarna hade jag sen tidigare.

IMG_3723IMG_3713IMG_3703 

JÄMFÖR med hur det såg ut förut!

7_dec_001Golvet gör mig fortfarande “galen”! Jag ska nog testa att måla det i all fall. Jag blev avrådd på färgaffären, men de ställer nog allt för höga krav på att det ska hålla ett visst antal år. Jag är mest ute efter att bli mindre “galen” på det röda golvet.

Nästa stora projekt är min tvättstuga. Oj, oj, oj där blir det inte lätt att fixa till. Trång och eländig som den är. Tapeterna börjar “hänga” så det börjar bli akut. Men skam den som ger sig!

Hoppas er söndag blir bra och att ni är nöjda med helgen!

Kram

4 kommentarer:

  1. Det blev jättefint!!!


    Ps. Vet du om att du har verifieringskod på när man ska kommentera? Det är jätteirriterande!

    SvaraRadera
  2. Det blev ju hur fint som helst..vilken skillnad, hoppas helgen din varit bra..har haft storfrämmande i vattenhålet...nostalgiMarie, kram

    SvaraRadera
  3. Vitt är så snyggt! Snyggt golv. Blänkande!
    Amanda

    SvaraRadera
  4. Det var ju bra ordning förut också ;)

    SvaraRadera

Jag blir glad när du lämnar en kommentar till mina inlägg. Kram & ♥-ligt tack /Eva Linnea

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.