torsdag 17 september 2009

Glädje, kärlek & harmoni

Mina “ledord” för 2009 är (som jag skrivit tidigare i samband med mina collage) är GLÄDJE, KÄRLEK & HARMONI.affisch_symboler_harmoni_1422
Kreativ Insikt (med butik på Hornsgatan i Stockholm och med en förträfflig web-butik) har fantastiskt fina kort, affischer, smycken, kuddar, affirmationskort, CD, böcker och allt man kan tänka sig när det gäller att fira, peppa sig själv (eller andra), skicka hälsningar vid alla tillfällen, ge bort i present, sätta in i ram eller bara ha att ta fram och titta på och läsa när man behöver.
På höstens katalog finns bilden med de härliga höstäpplena och ordet HARMONI skrivet tvärs över. Jag har nu inhandlat en affisch med samma motiv. Det fanns tändstickor också! Bilderna är från deras hemsida.

Dessutom köpte jag boken “Personliga ceremonier”.
bok-personliga-ceremonier_1557b
Den ska jag studera närmare. Det ska bli intressant. Speciellt nu när jag går yoga-kursen. Feng shui innefattar ju en hel del ceremonier så det ska bli givande att “jämföra”. Boken ger bara tips och exempel. Resten får man hitta på själv förstår jag.

Ooooops, det här blev visst “reklam”!? Men OK, då får det vara det för jag tycker att den här tjejens alla grejor är väl värda att göra reklam för.

Ha en härlig torsdag!
Kram


Hoppsan! Jag glömde bort att visa den fina helt blåa tratten jag köpte hos Annie. Nu börjar det bli en liten samling av emalj-trattar i mitt kök! Ovanför skymtar man en gammal kaffeburk som jag hittat på SecondHand här i Täby. En så´n hade mina morföräldrar kommer jag i håg. Nostalgi kanske jag ska lägga till som ledord för nästa år? 
IMG_4306  IMG_4312IMG_4307

6 kommentarer:

  1. Vilken söt trattsamling du har! :)

    Charmigt med gamla burkar som får minnen att väckas till liv igen, sånt gillar jag.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig och annorlunda webutik...måste jag in och studera närmare..gillar verkligen din trattsamling, ha en fin dag i det härliga vädret, kramen

    SvaraRadera
  3. Jag är verkligen i nostalgins år.
    Är så känslig och blir så fort rörd nu för tiden.
    Nostalgi är underbart!!
    Annika

    SvaraRadera
  4. Så mysigt du verkar ha haft på lilla bloggträffen hos Annalunda Ting.Det är ju så roligt att kika i såna affärer och gärna hitta nåt att fynda med sig hem *smile*.Som du skriver i inlägget idag är kärlek, glädje och harmoni ledord för välbefinnande. Och just Harmoni är ett viktigt ord. Tänk om vi kunde lära oss att ha harmoni runt om oss och i oss.För harmoni för mig är när allt är avmätt till det som är lagom och bäst för mig.Inte för mkt, inte för litet...Det gäller allt. Sanna visdomsord.Ha en skön helg när den kommer!
    /Kram Karin

    SvaraRadera
  5. Det är verkligen inte svårt att skriva under på dina ledord!
    De3t är klart att man vill berätta för omvärlden om någon affaär eller dyligt man gillar. Oftast har de inte speciellt "fett" så att lite reklam kan sitta fint1/Anja

    SvaraRadera
  6. Tack för tipset om den roliga webb butiken
    www.grandmother.blogg. se

    SvaraRadera

Jag blir glad när du lämnar en kommentar till mina inlägg. Kram & ♥-ligt tack /Eva Linnea

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.