lördag 5 september 2009

Vad är det som går och går och aldrig kommer till dörren?

Jo, klockan!
Hur många klockor har ni hemma hos er?
Jag har 7 stycken och dessutom klocka på datorn, i mobilen, på tv´n, på CD´n och säkert på några fler ställen som jag inte tänker på. Jag har ingen klocka på armen. Den tog jag av mig när jag var färdig massör 2004 och saknar den inte. Det finns som sagt massor med klockor överallt, så man behöver inte oroa sig över tiden!
IMG_3947IMG_3949
IMG_3952IMG_3954IMG_3956IMG_3962IMG_3958Klockorna sitter i tv-rummet, badrummet, sovrummet (klockradio), hallen, köket/mikron (hoppsan där kom fotografen med på en liten hörna och utsikten från köksfönstret speglar sig i ugnsluckan), utomhus och i massage-rummet.

Jag saknar moraklocka, gökur och en gammal pendelklocka. Loppisjakt?

Hur ser era klockor ut?

Ha en fantastisk dag!
Kram

Nu ska jag ägna resten av dagen åt att förbereda den kräftskiva jag ska ha i kväll. 4 härliga tjejer/kvinns kommer till mig och äter kräftor. Tror ni vi kan sitta ute?

11 kommentarer:

  1. Jag brukar leva med klocka hela året utom när sommaren kommer, då tar jag av den och tycker att det är så skönt att slippa jäkta runt och ha koll på tiden. Precis som du säger så finns det ju klockor överallt ändå, inte minst i mobilen!
    Ha en skön helg,
    Växthusmadam

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Ja tiden blir man allt ständigt påmind om (om inte minst för att den aldrig räcker till). Hoppas ni fick en mysig kräftkväll. Kram petra

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad roligt att du hittade till min blogg. Ja än så länge har ingen nappat på annonsen, men det kommer kanske:) Vilken fin bloggdesign du har!
    Kram L8

    SvaraRadera
  5. Hej! Vad roligt att du hittade till min blogg. Ja än så länge har ingen nappat på annonsen, men det kommer kanske:) Vilken fin bloggdesign du har!
    Kram L8

    SvaraRadera
  6. Vi har en klocka hemma. Det räcker. Vi lever efter hur kroppen mår och inte efter vad klockan råkar vara.

    SvaraRadera
  7. Tre när jag räknar snabbt, men själv har jag ingen klocka. Jag jobbade förut som friskvårdare och hade tider i bassängen att passa bla men jag hade aldrig klocka på mig, man lär sig var klockorna sitter på stan
    Jag blev lite anti till klockor bara för att jag hade så många tider att passa tror jag, låter kanske knäppt. Trevlig helg!!

    SvaraRadera
  8. Hejsan, hoppas ni har trevligt nu..är nog lite kallt attt sitta ute, här har jag i sommar köpt en gammal moraklocka och så har jag två gamla ärvda vägggur..dom är mina vackraste, ha det så gott..kram

    SvaraRadera
  9. Tjejkväll så roligt, hoppas ni hade tur med vädret.
    www.grandmother.blogg.se

    SvaraRadera
  10. Jo, en del klockor har vi men det ärmest den på datorn som används och så den på mikron, sedan har jag ärvt en av farmor och en av mormor men dom är ej uppdagana.

    Synd att du inte såg tredje äppellåde bilden, men det knaksne funkar näsra gång.

    Måla om i vitt det blir bra, så kan man sätta färg med allt annat.
    Blå Genritana såg jag växa vild i Frankrike när min bror bodde där.
    Är precis hemkommen från 3 dagar i Stokholm där jag besökte både Ulriksdal och Rosendal - HÄRLIGA ställen och hötorget säjer goda knatareller för 10 kr Hg.

    /MB

    SvaraRadera
  11. Det är väldigt många klockor, i bilen och mobilen får man också byta tid, i tid.

    Vi har ett par arveklockor, som skulle kosta 3 500 kronor att få i orning, 7 000 kr för två klockor, när man kan köpa en för 99 kr på ikea..

    SvaraRadera

Jag blir glad när du lämnar en kommentar till mina inlägg. Kram & ♥-ligt tack /Eva Linnea

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.