lördag 17 oktober 2009

Ny tidning (iaf för mig)

Jag är ju inte så gammal i det här lantliga shabby-gemet så tidningen Jeanne D´Arc Living är en ny tidning för mig.
20354_m
Jag har köpt den av Flora på Floras kulle, som var så jättegullig och sparade ett ex till mig trots att jag slarvat och inte skickat henne min adress. 1000 TACK till Flora!

Många, många bilder är “misstänkt” lika de som finns här i Blogglandet, tycker jag. Är det hemma hos er de har varit och fotat? Jag tycker att alla bloggare är så proffsiga och gör så fina stilleben och så. Alltså behöver jag egentligen inte köpa inredningstidningar för det finns så mycket att se & få idéer ifrån bland bloggarna.

Men ingenting går upp mot att ha en riktig tidning i sin hand och bläddra både en och två och fler gånger.
Alltid hittar man nå´t nytt!

Jag tar till mig lite pö om pö, speciellt det vita. Alla pryttlar har jag däremot svårare för. Prylar som man inte använder och som bara samlar damm har inte så stor plats i mitt hjärta.

Mys i lördagssoffan hos väninnan M blir det för min del i kväll. Vi är på hennes landställe i Hälsingland.

Kram

2 kommentarer:

  1. Det låter väl jättesunt av dig att inte köpa på dig en massa saker! Ibland kan man ju inte låta bli, framför allt inte vad gäller trädgården!
    Ha en skön helg önskar Växthusmadam

    SvaraRadera
  2. Hallå där...hur har du de i höstrusket..så du har oxå fallit för denna...den enda man behöver tycker jag..mina tidningar får jag gratis i o m att jag annonserar, hoppas du har en skön lördagskväll, kram

    SvaraRadera

Jag blir glad när du lämnar en kommentar till mina inlägg. Kram & ♥-ligt tack /Eva Linnea

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.