söndag 31 augusti 2008

Helgerna går fort är man har trevligt!I fredags fick jag nya elutag i köket. Sen hade det inte hänt så mycket mer!

H & jag hämtade skåpet jag köpte på Second Hand i onsdags. Nu är vi "oense" om det ska målas vitt eller inte. Knopparna på lådorna blev en positiv överraskning! Jag hade inte riktigt sett hur fina de var när skåpet stod i butiken.

Fåtöljen är också ett loppisfynd från samma butik och pläden är från RUSTA.

Kusin M firade sin födelsedag med stor fest ute i det fria i lördags. Hon är en riktig turgumma och prickade in vackert höstväder! Vi satt i partytält och hade filtar i beredskap, men vi behövde inte dem förrän framemot kvällen. Stort GRATTIS till M!

Tack för god mat, gott vin, härliga tårtor och alla trevliga människor som var med och firade!

2 kommentarer:

Hulda sa...

Hej Eva Linnéa!
Vi hade fest för två veckor sen hos oss, och hade liknande dukar som på kalaset du var på. Våra två är från Frankrike, den ena present, den andra självköpt. Vilket sammanträffande! Vi köpte ett partytät, som höll den dagen men brakade ihop dagen efter! Ja, däckbygget pågår och jag drömmer om nästa sommar när det ska bli fint med alla växterna. Vad har du för växter vid din spaljé? Vi ska flytta en klematis dit, sen måste vi fylla på med nya växter. Både spännande och lite oroligt då varken min gubbe eller jag har har gröna fingrar!
/Hulda

Bodil sa...

Vilken fest det har varit. Och kul har ni haft ser jag. Fint läge vid sjön.
Jag röstar på att måla skåpet vitt.
Kram på dig!