måndag 15 september 2008

I dag har jag tagit mig tid, massor med tid ....


(Inplockade från trädgården)

...... och varit runt på en mängd bloggar. Inspirationscentrum i hjärnan har verkligen fyllts på med allt "gottigottgott" ni har på era bloggar. Stort tack till alla som delar med sig så generöst av sitt liv & leverne! Jag har även tagit mig tid att kolla in hur ni har lagt upp era bloggar och fått inspiration där också. Bla så hittade jag sidan där man kan få besöksräkning på sin blogg, jag har lagt in bilder som alltid ligger framme (i högermarginalen) och konstaterar att bloggning är klart beroendeframkallande. En mycket trevlig sysselsättning när man inte känner sig riktigt kry. Några saker (inplock från trädgården) har jag orkat med, men mest har det varit vila i dag. Kram från en förkyld och hes EL

3 kommentarer:

Line sa...

Hej, kul att du hittade min blogg och att du gillade vantarna...dom behövdes redan idag, kallt! Dom är super gosiga och har fleecefoder på insidan. Köpta på Flash, www.flashbutikerna.se KRAM!!

Hulda sa...

Hej!
Jag har inte hunnit skriva något till dig, då vi har MASSIVA problem med vår dator. Den kraschar nog närsomhelst. Det har ännu inte gått att ordna med Bloggkoll, just därför! Men jag har noterat nya hunden, kul för din dotter. Och keramiken sen, vad duktig du är. Keramikkurs hör till en av de saker jag vill göra någongång (när jag bli frisk). Hur går det med köket? Myser du fortfarande? Till slut, Krya på dig! Du dricker väl te med honung och äter vitlök och gnuggar in Vick på halsen? Det gör jag alltid när jag är förkyld och det lindrar. Men du kan säkert mer om detta än jag.
/Hulda

Cherrymary sa...

Hej, vad roligt att du gillade det. Du får gärna ta det som en utmaning :) Kul att läsa! Kanske inte var de bästa frågor men lite info får man kanske ut :) Vad fin den röda var till köket! Har själv en skruttig sak som står intryckt i något skåp och får inte se dagsljus så ofta för jag orkar inte ta fram den hehe.

KRAM Marie