torsdag 11 december 2008

Badrumsgolv och växthus

Oj, vad jag vill göra i ordning golvet i mitt badrum när jag ser på bilderna från förra inlägget! Ingenting kommer riktigt till sin rätt när man har ett röd-brunt gammalt linoleumgolv (eller vad det kan vara). Hm, jag kanske ska prioritera om här! Jag har kollat om man kan måla om golvet, men det är ingenting man rekommenderar på färgaffären i ett badrum. Det blir väldigt känsligt för skarpa kanter och så tydligen. Klinkers? Ja, tack!Jag dekorerar vidare i växthuset, men kitschbilderna blev inte bra. Återkommer. Den lilla fina granen pryder sin plats i alla fall.
Annars pyntar jag vidare inne i huset och har satt lingonris och grankvistar lite här och där.

Jag avslutade dagen med att "baka" en saffrans-cheesecake. Den ska avsmakas i morgon. Rapport kommer. Receptet hittade jag i ROSIE. En trevlig tidning som tyvärr ska upphöra.

Pynta inte ihjäl er! Nu har så fint ändå. Kram Eva Linnea

2 kommentarer:

Hulda sa...

Hej!
Kan du inte lägga sån där färdig trall som man klickar. De har ju gjort det på typ Äntligen hemma och såna program, det är snyggt tycker jag!
Jag har inte julpyntat ett dugg! Det får bli jul ändå.
Hulda

Viola sa...

Hejsan, ska berätta att idag snöar dt äntligen! Visserligen är det inte så kallt, men jag njuter så länge jag kan, ha enskön lussehleg, kramar