tisdag 16 december 2008

Svart dukning till glöggen

GLÖGG och lunch med mina "gamla" arbetskamrater
Mina "gamla" arbetskamrater och jag ses 3-4 gånger om året och den här gången var det min och U´s tur att stå för sammankomsten. Vi var hemma hos mig. Glögg & pepparkakor med grönmögelröra, härlig gryta och saffranscheescake stod på menyn. Det är ett glatt & positivt gäng som verkligen gillar att hålla den här traditionen vid liv. Vi snackar och skrattar så taket nästan lyfter.

Glöggen vi smakade var Dufvenkroks Hjortron (alkoholfri). Den är jättegod!
Jag gillar svarta accenter och den här julen får svart mer utrymme. I kombination med blått, vitt & silver blir det riktigt vackert. Lite rött & pepparkaka här och var får det vara, men inte för mycket.

Snön lyser fortfarande med sin frånvaro så .......
....... har man ingen riktig snö, kan man i alla fall få lite från ovan på sin blogg. Fint hemma tipsade mig om det. Klicka här!

I morgon blir det glöggmingel igen hemma hos mig och då ska jag fota växthuset när det är (färdig?)pyntat. I dag satte jag in en ljusslinga till så nu är det riktigt ljust i växthuset "i natta".

Ha en bra dag!
Kram Eva Linnea

3 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej!
Visst är det härligt att träffas under lite andra former, och ha trevligt tillsammans! Man kan behöva ett gott skratt ibland!
Kram
Marie

Hulda sa...

Hej!
Man ska ha kul!
Ooooh det är så fint med snöfall över skärmen!
Hulda

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad mysigt det lät..alltid kul att träffa gamla kompisar.
Kram Lotta