måndag 30 november 2009

Avslutningshelg i yogalärarutbildningen

IMG_5254Nu i helgen (fredag-lördag-söndag) var det vår sista kurshelg i yogalärarutbildningen. Med mycket blandade känslor avslutades kursen med diplomutdelning och “välsignelse”/”lyckönskning”. Skönt med fler lediga helger nästa år, men så sorgligt och trist att skiljas från sina kurskamrater och kurslärarna. Vi har ju tampats ihop i hela 10 månader. I slutet av januari i år träffades vi första gången.
IMG_5258IMG_5257
Vi har varit på två retreater i Älvdalen och träffats 10 helger i Stockholm. Det har varit intensivt mellan varven med hemläxor (både praktiska & teoretiska), förberedelser av föredrag, examensarbete (fördjupning), yogaträning och egna yogaklasser.
IMG_5248IMG_5240IMG_5256Det har tagit massor med tid, mycket mer tid än vad jag hade räknat med. Men jag vill för allt smör i Småland inte ha det ogjort!!! Och en yogalärarutbildning av det här slaget (Steg 1) är bara början! 
IMG_5244IMG_5266Bilderna är från Livshälsas lokaler på Riddargatan 64 i Stockholm.

TT

Nybakad yogalärare 

livshalsa_se

7 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej!

Här skulle jag behöva lite yoga är stel som en pinne=(

Kram Annica.

Home No.1 sa...

Hej igen...hihi skulle ju skriva grattis förstås=)

Katarina (Roses and stuff) sa...

Jättestort GRATTIS! Vad underbart att få ägna sig åt det man brinner för. Du gjorde ett klokt val när du hoppade på den utbildningen!
Kram!

Anonym sa...

GRATTIS! Vilken härlig känsla att ha klarat det! Duktig tjej! Och lagom till att få mer tid åt Atlas och snart lilla pyret.
Hulda

Viola sa...

Grattis till din avslutade utbildning, kan tro att den har gett massor, något jag oxå skulle vilja satsa på..ha en fin tisdag, kram

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Grattis till din utbildning i Yoga! Har inte provat på det ännu, men är lite nyfiken...
Kram
MArie

LillaFlisan sa...

STORT Grattis!Kram

Flisan