lördag 27 februari 2010

Hemma igen!

Men vad är hemma egentligen, nu när jag bor på två ställen?

Bilresan hem i går bjöd på dimma, dis, duggregn, dammbildningar och dundermånga bilar från Tumba ända upp till Stockholm. Oj, oj, oj, hur kan man tro något annat när det är fredag och dessutom fredagen innan stockholmskt sportlov?!?!
Jag körde min nya bil, en Opel, och det var i sig ett äventyr. Hur det än är och hur många 100 000-tals mil man än har kört så är det alltid en omställning att köra en ny bil. Bilen har jag köpt av L&D.

Opel_logo_TY_DS_DE_RGB_74px

Jag åkte väg 23 till Linköping isf att blåsa på till Jönköping och sen ta E4 till Stockholm. Det blev en riktig nostalgitripp för Virserum, Målilla, Hultsfred, Gamleby, Oskarshamn, Kisa och andra småorter & byar låg på mitt distrikt när jag jobbade som läkemedelskonsulent på ASTRA en gång i tiden. Då fanns det fortfarande många privatläkare  och små distriktsläkarmottagningar “ute i skogarna” som vi besökte.

Nu ska jag ha min yoga-grupp här hemma på förmiddagen och sen blir det att ta i tu med de långa listorna på saker som ska till Nöbbele, påsksakerna bl.a. 

IMG_1153

(Bilden är från påsken 2009. Jag har INTE börjat påskpynta än.) 

En skön helg önskar

3 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Välkommen hem!
Skönt att veta att du är i tryggt förvar. Att vara ute i sådan trafik är inte kul.
Ligger taket kvar på vårt gamla hus?
Tänkte på det häromdagen.
Ha en skön helg
Annika

Viola sa...

Visst är det härligt med att kunna ha två hem, ombyte förnöjer som man säger, hur många timmar tar det för dig att köra upp...hoppas nu att helgen är skön, kram

Anmaja sa...

Då var du nästan i mina trakter. I Kalmar bor jag ju - sen ja jisses 32 år sen! Tiden går. Forst. ;-)

Hadebra!
Anmaja