lördag 10 april 2010

“En lisa för själen”

En fantastisk bok som ni absolut ska köpa eller låna och LÄSA.
Jag tittade i den i går och läste vidare i dag. I den hittar nog alla något som kan tillföra något i livet. Jag har givetvis inte hunnit läsa allt, men jag kommer att ha den som “uppslagsbok” och återkomma till den när jag behöver.

Vilka bilder!

Vilken text!

Stort tack till Eva och Annika som skrivit boken och som har så härliga bloggar; “Naturliga Ting” och “Fingrarna i (j)orden”.
IMG_6956Jag köpte “Lisens indiska spa” också. Bra mässpriser!
Jag har hennes tidigare bok “ Lisens örtspa – för skönhet och välbefinnande" och har hittat många roliga och inspirerande idéer och recept i den boken. Jag vill gärna lära mig mer om ayurveda och den senaste boken är skriven ……. med inspiration från ayurveda. Så nu ska jag börja läsa den och få ytterligare inspiration till ett sundare, renare och bättre liv.

Det blev inga blommor inhandlade, för böcker och tidningar är TUNGA!! En liten pelargonstickling fick jag på köpet när jag köpte Allers (tror jag att det var) och den klarade sig helskinnad ända hem, i min handväska. Den ska jag vårda ömt. En påse frön (Rosenskära) var med i en av tidningarna, så helt lottlös när det gäller blommor & frön blev jag ju inte.

Vårhälsningar från

5 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

ja, böcker är tunga ... och bra böcker desto "tyngre" *ler*
;)

Anja sa...

En lisa för själen verkar vara en bok som man bara måste skaffa!
Annika och Eva är ett oslagbart trädgårdsjournalistteam!/Anja

Hannele på Hisingen sa...

jo, nästa vecka ska jag lyssna på Annika.

Hulda sa...

Absolut rätt att satsa på böckerna! Och tack för alla fina bilder från mässan. Det är roligt att titta på dem och drömma lite... för aldrig att det blir så fint hos mig, men tillräckligt fint för att göra mig glad.
Man får ställa kraven efter sina egen förmåga, hihi..
Hulda

Annika Christensen sa...

Vad kul det var att få se dig och ge dig en kram!
Hoppas det kan bli lite mera nästa år för då skall jag inte ha någora förpliktelser..
kram igen
Annika