söndag 25 juli 2010

Regn & rusk

Nu har vattendepåerna fyllts på i två dagar här i Växjö. Det har regnat oavbrutet sen i går natt. Välbehövligt men lite trist. Nu har man ju vant sig vid att kunna vara ute hela dagarna och sitta ute på kvällarna. Från +32 till +12 grader i ett litet nafs, det är inte dåligt!

Då åker penslarna, rollern och färgpytsarna fram. Nu har jag inhandlat antikvit färg för skåp, bord & stolar. Jag vet inte om det är “rätt” vit färg, men den passar bra till tapeterna i köket (som jag hade med som färgprov).
IMG_8601
Stickning är också bra att fördriva tiden med inomhus när det regnar. Jag har kommit ca 120 cm på min filt/pläd jag skrev om här och
här. Sticka är suveränt att lyssna på ljudböcker till. Garnet börjar ta slut så nu får jag ge mig ut på skattjakt på loppisarna efter garn igen.
IMG_8599

Fler nyanser av vitt
IMG_8595IMG_8616
Tvålkoppen (ovan) fick jag av vovvarna som tack för vakteriet.
IMG_8609IMG_8603IMG_8608IMG_8606

Jag hade planerat att klippa min gräsmatta med min nya gräsklippare, men av de planerna blev intet. Jag ber att få återkomma med rapport om hur det gick.

Nu har jag vilat färdigt från sol & värme så nu kan det gärna få komma tillbaka! 

8 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Ja i detta väder blir man lite sugen på att sticka,funderar på om jag kan lära mig göra raggsockar. Är helt galen i dessa underbara fotbeklädnader. Men har aldrig provat att sticka egna. Kanske på tiden.

Viola sa...

Här får solen oxå gärna visa sig igen, har regnat i 1,5 dygn och nu rullar dimman in men det blir vattenhålet i morgon och hoppas på en svamptur, ha en fin vecka, kramen

Växthusmadam sa...

Så himla kul när folk bjuder in sig själva!!! Den 5/8 passar perfekt om du vill göra ett litet stopp hos mig då!!!
Kram från Växthusmadam

♥ Hannele på Hisingen sa...

(har du sett så snyggt och fräckt: http://tradgardsdesign-jens.blogspot.com/

Home No.1 sa...

hejsvejs...ja vart tog vår sommarfeeling vägen !? jag vill också ha tbx de sköööna kvällarna. Kul att du vill vara med i tävlingen vännen! Kram Annica.

Pysselpalatset sa...

Hej, viss har vi vilat klart nu... vill njuta ute i trädgården... men jag får bara springa in mellan skurarna.. har fått bina upp lite Höstflox för att regnet slagit omkull dem... Måste skaffa en vit stjärn flocka... så vacker...kram Jeanette

Cajsas Faster sa...

Hej, hittade dej i cyberrymden. Så fin din stickning blir, det var ett bra tips, bara man har tålamod!
Ha det skönt och hoppas på mer sol snart!
Hälsn. Marie

Annika Christensen sa...

Inte mycket regn här inte så det var till någon nytta precis.
Fast nu vill jag som du ha sol och värme för jag har satt upp en säng i trägården. Vill sova ute på natten för det är så härligt....
Ja du har väl lite att måla.
Ha en bra dag
Annika