måndag 9 augusti 2010

Ny vecka och vardagslivet tillbaka

Det lilla jag hade med mig från Nöbbele är uppackat. Tyvärr fatts nyckeln till garaget. Den hänger nog i nyckelskåpet i Nöbbele!? Bilen får tillbringa sin tid på parkeringen tills L åker förbi mitt hus i Småland, tar nyckeln och skickar upp den till mig här i Stockholm. Alltid är det nå´t!

Nu är det inte så mycket i större format som jag ska frakta ner, så jag hoppas att det blir tåg i fortsättningen. Det är tradigt att köra 50 mil. Nästa gång stora saker ska flyttas blir när jag flyttar ner mer på heltid.

Jag har ett skåp som ska ner och ….
2 sep 001 20 sep 02520 sep 022
…….. skolplanscherna passar bättre i Nöbbele.IMG_3537

I dag är min sista lediga dag för den här sommaren. I morgon startar vardagslivet igen med massage ute på ett företag. Onsdag, torsdag, fredag är det mottagning hemma. Och sen rullar det på. Visst skulle jag vilja fortsätta vara ledig men det är nå´t visst med att komma in i rutinerna på hösten igen, andas in den höga, klara luften, samla in frön och njuta av de fina färgerna som naturen bjuder på.

Ha en bra dag!

6 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Vart ligger ditt Nöbbele? Vi har ett ställe här i närheten som heter så. Jag bor i Flisby/Anneberg.

DanieLinneAtlaSirius sa...

Hej mamma!
Va förbi o hämtade flera nycklar som skulle kunna vara den rätte på väg till Hammarplasts outlet! Ringer sen o kollar vilken jag ska skicka upp.
Linnea

Annika Christensen sa...

Så sant sant... skönt att vara ledig men skönt när det rullar på liksom.
Skönt att veta att man inte är ensam om att glömma saker.
Ha det gott
Annika

Hulda sa...

En ny fas i ditt liv, tror jag. För nu kommer du nog att ha halva hjärtat i Nöbbele och tankarna också, eller... För jisses, vad du har slitit där! Men fint blir det. Och nog fanns det mycket som blommade i Sthlm också, fast krukorna var tomma. Gillar låga fatet med stenarna! Läckert!
Hulda

Tigris Predikantan sa...

Nycklar, nycklar ... har en låda full ... vart de går? Vet ej men iaf, man vet aldrig! *ler*

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, nu är man tillbaka i vardagen igen. Men jag skulle nog kunnat vara ledig ett par veckor till... Finns ju alltid något att lägga vantarna på.
Kram
Marie