måndag 27 september 2010

Blogg-träff hos Viola

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: internet är fantastiskt! Där finns Blogglandet, FaceBook, e-post, hemsidor, banken, web-shoppar, Wikipedia osv osv. Googla kommer väl snart i SAOL!? Om det inte redan finns där. Allt ska man läsa mer om på “nätet”. Hur gör man om man inte har dator och/eller mobil? Hur gjorde vi innan det fanns. Jag minns inte.

Men ingenting går upp mot att träffas i verkliga livet!
Vi var 5 bloggerskor som träffades hemma hos
Viola i helgen. Ett gäng 50-talister som verkligen kan konsten att snacka. Två hade jag aldrig träffat, knappt ens på “nätet”, men det gjorde inget. Vi hade så trevligt & kul i Violas butik, på hennes terrass (vi fikade ute!), i hennes kök och i hennes gästrum.
IMG_9634

Kaffe & bulle på terrassen, glögg som välkomstdrink, pepparkakor & grönmögelost därtill, en härlig kycklingrätt serverades till middag och kaffe med “skummis” till efterrätt. Det gick verkligen ingen nöd på oss. Frukosten var som på det bästa hotell.

Shoppa i Violas butik “Romantiska Ting” är alltid ett nöje! Jag fick med mig några fler dörr-ord (toalett, badrum, gästrum) till Nöbbele, två äggkoppar/värmeljushållare, en hemlighet (present) och ljus-smycken. Jag skulle ha kunnat handla för en hel förmögenhet, men jag fick hejda mig där.
IMG_9636IMG_9637IMG_9648IMG_9650IMG_9643 IMG_9641

Fattigmanssilver är ganska nytt för mig, men jag tror att det kommer att bli mer framöver. Silver/vitmetall passar i hemmet i Täby men är inte fel i Nöbbele heller.

Stort TACK till Viola för hennes gästfrihet!

7 kommentarer:

Viola sa...

Tack själv för en supertrevlig kväll som man lever länge på..hoppas snart på ett återseende, just nu har jag världskrig mot mössinvasionen, kramen

Monika sa...

Hej
Så mysigt! Instämmer internet är fantastiskt
Kram Monika

Laila sa...

Visst är internet fantastiskt! En revolution! Som gammal dam är jag förstås lite trög men för ett halvår sedan upptäckte jag bloggvärlden och nu är jag fast! Några träffar "live" har jag ännu inte varit med om men vem vet...
Ha det gott!/Laila

Växthusmadam sa...

Låter mysigt!
Växthusmadam

Elsa och Helena sa...

Ja det var så trevligt att träffa dig och resten av gänget. Det här ger positiv energi som man lever på länge:) Hoppas vi träffas snart igen!

KRAM Helena

Pysselpalatset sa...

Rackarns att jag inte kunde... man måste iblan välja,,,, Hade varit så rart att träffa er, goa människor... kram Jeanettr

Livsnjutaren sa...

Hihi vad mysigt, snart bara jag som inte varit på bloggträff,buhu;)