onsdag 20 oktober 2010

Almanacka för 2011

Nu börjar jag planera för nästa år! Är det inte lite väl tidigt? Jag tycker det blir tidigare och tidigare för varje år. Så här ser min almanacka för 2011 ut:
IMG_9904IMG_9911IMG_9912IMG_9913
Den är beställd på Personlig almanacka. Där kan man designa sin alldeles egna till färg & form. Lite kul att ha en almanacka som “talar” ens eget språk.
Jag valde mycket rosa som ni ser; rosa framsida, rosa linjal, rosa snodd och så kan man planera för ytterligare nästa år också.
På försättsbladet har jag skrivit mina motton för 2008-2011 så att jag ska bli påmind om dem varje dag.

Nu ska jag fylla i det som jag vet ska hända under 2011.

Ha en god kväll!

PS Hälsoambassaden är mitt firmanamn. DS

4 kommentarer:

bakom berget sa...

Vilken fin almanacka! Kul att ha en med egen design på. Jag tycker oxå om att kunna planera långt i förväg. Förr, var det det värsta jag visste. Konstigt vad man ändrar sig med åren.
Ha det så gott!
Kram Åsa.

Vitsippan sa...

Bra att Du påminner mig, ska nog ta och köpa en jag också.Får flera stycken i brevlådan.Men då är det ju nästan nytt år.
Tror man vill vara ute i god tid, för vad det gäller mig så börjar jag glömma sådant som var viktigt förr.Alla har ju inte FB, som påminner om födelsedagar.

Var ute och fotade idag ! Kommer jag bara på hur jag gör för att få över dem på bloggen. Men har inte några märkvärdiga foton än. Jag så
glad över den.

kram Mi

Anmaja sa...

De är jättefina de där man kan designa själv. Kikade på dem för några år sen, men jag vill ha alla dagar lika stora, men oftast är lördag o söndag delade på samma yta som en vardag.

I år hittade jag en jättefin i bokhandeln som var precis så jag vill ha en kalender, men jag har bara skrivit mitt namn på förstasidan! Har övergått helt till mobilens kalender och saknar faktiskt lite att jag inte skriver för hand...

Kram - anna

Efwa sa...

Vad fin den blev! För några år sedan hade jag en almanacka från personlig almanacka men den passade inte mig. Har gått till en variant med extra anteckningsyta på varje uppslag istället. Den verkar passa mig men är inte i närheten, lika fin som din.