onsdag 27 oktober 2010

Fjäril´n vingad syns på Haga

fhtwide2min
Jag har haft besök av min dotter & hennes familj nu några dagar i Stockholm. Se mer på deras blogg “Familjen i Liljedalen”. En av dagarna var vi på “Fjärilshuset – en tropisk regnskog” i Hagaparken.
IMG_9944
Det var år och da´r sen jag var där. Då fanns bara ett av växthusen. Nu var det tre olika med ökande fuktighetsgrad. Fiskar, fjärilar, fåglar och några andra djur fick vi se. Atlas gillade nog fiskarna mest. Han fick vara med och mata dem.
fj_top_bilder
Läs mer på hemsidan “Fjärilshuset”.

Så här stora och fina ska mina “Novemberkaktusar” bli så småningom. Men då kanske jag måste skaffa mig ett MYCKET större växthus med tropiskt klimat och större krukor!? Den här krukan stod i ett av växthusen i “Fjärilshuset”.IMG_9948IMG_9950IMG_9949

God onsdagskväll önskar

4 kommentarer:

Laila sa...

Ja, fjärilshuset med barnbarn, det känner jag igen.De brukar gilla att klappa fiskarna. Just den där kaktusen har jag i ett takfönster, väldigt vacker.
Ha det gott!/Laila

Ting o Tankar sa...

Hej. Tittar in och säger hej. Vilken mysig blogg du har.
Trevlig torsdag.

Viola sa...

Vilken härlig bild på Atlas, han ser ut att trivas på detta mysiga ställe, så är man hemma igen, solbränd och utvilad...:0) kramen

Anmaja sa...

Länge sen jag var i fjärilshuset, kanske ska masa mig dit nästa gång jag är uppe. Kaktusen är rosa och vit ser jag, två-i-en, som min.

Kram - Anna