söndag 10 oktober 2010

Nöbbele del 43 - VÄLKOMMEN

Jag går (nästan) aldrig in genom den “riktiga” entrén till huset utan genom “groventrén” vid garaget i Nöbbele. Inte bra enligt feng-shui har jag lärt mig. Får se vad jag kan göra åt det.
Det har sett ganska trist ut vid “groventrén”, men nu har jag piffat lite. Med hjälp av dotterns mosshjärta och lite annat har det blivit riktigt fint tycker jag.
IMG_9772IMG_9767IMG_9768IMG_9769
Ängeln (ovan) är köpt på Annalunda Ting.

Det har kommit en betongängel till efter det att jag tog bilden, men hon behöver fixas lite, som ni ser (nedan), innan hon kan läggas på sin rätta plats. Hon ser ju rätt “shabby” ut så hon får absolut vara kvar även om hon är “misslyckad”.
Man lär så länge man lever och här har jag och dotter L lärt oss att en form avsedd för gips inte håller när man ska gjuta i betong. Men vi ger inte upp. Nästa gång ska vi lägga formen i sand (eller dyl) så vingarna får stöd och inte tyngs ner av den tunga betongen och går av.
IMG_9787
Hon föresten, vem/vad säger att det är en hon?

Drömprinsen sitter iaf där och vakar över de som kommer och går. Puss på dig!

En skön söndagskväll önskar

4 kommentarer:

Vitsippan sa...

Hej ! Har varit ute på en provfotograferingstur i 30 min.sen fick jag ont i ryggen, väl hemma igen titta jag på bilderna, då så jag att Du har bilder kvar,en grå byrå med en oval spegel ovanför.Sen är det ett dukat bord i svart och en liten hund samt en del med personer jag inte känner igen,Du får vänta tills jag lärt mig föra över dem till datan och ta dem då.

Hoppas Du kryar på Dig från förkylningen.
Och tack än en gång för kameran.

kram Mi

Home No.1 sa...

Hej vad fint du har gjort det vid groventrén!
Jag har en utlottning/tävling på G, du kanske vill vara med, läs mer på min blogg!
Kram Annica.

Annie - Annalunda sa...

Vilka fina bilder vännen! Även en trasig ängel kan vara vacker... :)
Vi använder ju huvudentrén också väldigt sällan... oj oj oj vilka myror du sätter i mitt huvud nu... :)

Jättekram och härligt att du gillade kaffet! Har du testat de nya teerna?

Annie

Laila sa...

Själv lyssnar jag mer på huset och trädgården hellre än mystiska rekommendationer typ feng -shui Har verkligen försökt sätta mig in i fs, och har flera böcker i ämnet men än så länge avvaktar jag innan jag släpper in det som ett planeringsredskap eftersom jag har upplevt flera exempel på det motsatta mot vad sf påstår....