onsdag 24 november 2010

Jultidningar & mikrobloggträff & vinter i Stockholm

Finns det nå´t jag frossar i så är det jultidningar. Ibland blir det så mycket att jag nästan tröttnat när jag sen väl ska till och fira jul. Men det är en trevlig tradition och jag har sparat många årgångar av mitt frosseri.
Först ut var “Drömhem & Trädgård” nr 13 med adventspyssel, sen kom “Allers Julmagasin” med ett jättefint mönster på strumpor/sockor (som jag håller på att sticka) och “Underbara julhem” (Drömhem & Trädgård)
och sist, men inte minst Hus & Hem nr 14 (som jag prenumererar på). Eftersom det inte är tillräckligt ska jag även köpa Drömhem & Trädgårds julnummer (på fredag) och, om jag hittar, Jeanne d’Arque's julnummer.
IMG_0239

Den här bloggvärlden är för underbar!
I dag har jag som hastigast träffat två bloggerskor.
Det var Annika och Laila.
De var på visit i mina trakter och hörde av sig och undrade om vi skulle kunna ses. Tyvärr hade jag inte så mycket tid, jobb kallade, men vi träffades några korta minuter i ortens innecentrum.
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kul! Vilka kvinnor!
Nästa gång bara måste det bli en “riktig” bloggträff.

Kram

Vintern har anlänt till Stockholm med dunder & brak, halka & kyla och snö & is.
Ut & skotta, ut & sanda!
Tur att jag gillar snö för det blir så vitt och fint. 
I går skulle jag ha tagit mig en tur till Rosendals Trädgård på Djurgården/Stockholm, men den utflykten blåste bort! Jag får ta den en annan ledig dag.

logo
untitled4

5 kommentarer:

Viola sa...

Om du visste vad snö vi har fått, har skottat i timtal, och än böåser det nordan så enorma drivor bildas, hoppas jag tar mig ut imorgon, kramen

Hannele på Hisingen sa...

Kul, jag har köpt bara Amelias...

Unknown sa...

Åh, vad kul att träffa bloggerskor i farten! Hoppas vi kan träffas en dag också:)
Ha det gott!

Carina sa...

Ja vist är de mysigt med jultidningar å alla tips man kan få. Här i Ockelbo har vi idag 6,3 grader kallt å igår var det rena orkanvindarna snön yrde ikring så idag blev det snöskottning för sambon

Åsa sa...

Jag läser åxå en del jultidningar, just nu så är det inspiration överallt....härligt.
Ja vädret kunde ju vara bättre...gillar inte när det blåser.

kram Åsa