tisdag 3 maj 2011

Lediga veckan

Veckan efter påsk var min lediga vecka. Då fick jag sällskap nere i Nöbbele av min kusin M. Vi lagade några rätter från “Raw food på svenska”-boken. Utsökta!! Bäst tyckte vi nog om rödbetsbiffarna. De skulle man utan tvekan kunna bjuda vem som helst på till förrätt.
IMG_1745IMG_1746
På vägen hem mellanlandade vi i Gamleby hos en väninnan till M. På vägen dit åkte vi förbi denna loppis.
Tyvärr var det stängt.
IMG_1768
16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097

7 kommentarer:

  1. Den där loppisen verkar ju intressant. Kul skyltat :-))

    Kul att pröva nya recept.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut det där.
    Och loppisen ser ju kul ut!
    Harebra.
    Anna

    SvaraRadera
  3. Vilka roliga skyltar, det ser helt klart ut som ett intressant ställe. :)

    Ha det gott, Kerstin

    SvaraRadera
  4. Rödbetsbiffar, även råa, måste vara rätt ätliga;))!
    Loppisen verkar kul! Kanske åker du dit en annan gång och berättar för oss andra om den var något att ha?/Anja

    SvaraRadera
  5. Oemotståndlig loppis!
    Undrar vad du har i rödbetsbiffarna förutom malda rödbetor?
    Försökte ringa Charlotta men kom bara till svarare, försöker i morgon igen. Hoppas hon har kvar några knölar till mig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken läcker loppis - den skulle jag vilja besöka!

    SvaraRadera
  7. Hahaha, vilken rolig skylt. Synd att det var stängt.

    Följer dig nu via Bloglovin.

    Önskar dig en underbar helg!

    SvaraRadera

Jag blir glad när du lämnar en kommentar till mina inlägg. Kram & ♥-ligt tack /Eva Linnea

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.