tisdag 25 oktober 2011

Nu är det jul igen, nu är det jul igen och julen varar än till påska ………

Förutom glögg, så måste man ju se till att man har god julmust att dricka till jul. Tänk, den första skinkmackan med senap på julknäcke och julmust kvällen innan julafton! Det är grejer det.
Den första julmusten har redan dykt upp på ICA. Jag gillar ju julen och allt som hör till, men tom jag tycker nog att det är lite väl tidigt med julmust redan. Fast det var ju inte så länge sen det var påsk ….. De kanske bara har etiketterat om flaskorna?
IMG_3540
IMG_3543
Ekfatslagrad! Det måste vara något alldeles speciellt, eller vad tror ni?

GOD JUL
önskar

 evalinnea

6 kommentarer:

Annie - Annalunda sa...

Ja det är myigt med jul...och ja jag har smygstartat med julmut. Dock ej ekfatslagrad utan lightversionen. Jag har ju min bokstavskombination att tänka på nowadays... Såklart att de bara etiketterar om... ;) KRAMISAR!!!!

Annie - Annalunda sa...

Upllysningsvis: jag har fel på mitt S på tangentbordet...därav lite udda stavning ;)

Annie - Annalunda sa...

Sen har jag jobbat hela natten...kan vi skylla resten på det???? =)

Annika Christensen sa...

Hej
Det var väldigt längesedan jag tittad in här. Jag har inte bloggar så mycket för tiden har int räckt och så har det strulat med kommentarerna så jag blev lite trött på blogger liksom.
Jul nej inte ännu väl...
Jag hänger som vanlgit inte med.
Ha det gott
Annika

IET sa...

Var inne i ett köpcentrum söder om Stockholm i veckan och kände mig som om någon satt mig i en tidskapsel - det var full jul därinne. Julgranar och tomtar överallt. Mycket förvirrande känsla eftersom jag själv lever kvar i tron att det nästan är sommar fortfarande.
Hu ja, tiden rusar. Julmusten får nog också den vänta några veckor till.
/iet

Hanneles jul-paradis sa...

Min favorit!