måndag 19 december 2011

Julstämning

Rött, blått, vitt & lite rosa, mycket gammalt & lite nytt och massor med levande ljus i alla former, det är julstämning för mig!

IMG_0156

Lite rött “måste” man ju ha när det är jul.
Mattan är från IKEA (inköpt för många år sen), de egenhändigt vitmålade julgrisarna har rosa “halsband”, snölyktan är en gammal lampa (Vågar inte tända den! Det höll på att hända en katastrof för några år sen.), den jättestora kulljusstaken är ett gammalt fynd från mitt tidigare liv som produktchef på ett läkemedelsföretag, tomten är en julklapp från en väninna, halmbockarna fick vita band för några år sen och den blå topp-stjärnan pryder den lilla blå- & silver dekorerade (fejk-) granen. Den här installation har jag gjort för mina kunder. Den står strax utanför mitt arbetsrum. De vita (fejk-) amaryllisarna kommer också fram varje år.

Buddhan har fått fått träda tillbaka för de mer hedniska symbolerna och flyttat in i öppna spisen och dragit igen dörrarna om sig.
IMG_0160
IMG_0158

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097

6 kommentarer:

Pysselpalatset sa...

ha det så himla skönt nu i juleveckan och sedan med... ler... så mycket härlig stämning i dina bilder... många kramar J

samson sa...

så mysigt med många levande ljus,ha det så gott,maggan

Elsa och Helena sa...

Himla mysigt hos dig! Ha en fin julvecka. KRAM Helena

bakom berget sa...

Jag tror jag ska komma och sitta i ditt mysiga väntrum en stund :-)
Ha en fin vecka fram mot julen!
Kramar från Åsa.

Laila sa...

Vilket härligt välkomnande dina kunder får! Gissar att de känner sig uppiggade så fort se sätter foten innanför dörren!
Själv har jag knappt julpyntat alls. Vi ska till son och barnbarn på julafton men på juldagen kommer hela gänget hit, vi blir 17 kring bordet!
Kram

Anja sa...

Så fint du har gjort! Jag ville så gärna klicka upp den första bilden, men det gick inte medan de andra bilderna gick bra att förstora.

/Anja