måndag 9 januari 2012

Måndag ….. och vardag igen

Ibland är det skönt med vardag igen. Efter 2 1/2 veckas ledigt känns det bra att sätta i gång och jobba. Speciellt om man har ett så bra jobb som jag har; massörens. Man är alltid såååå välkommen till de arbetsplatserna man är på. Och vem är alltid det?
Efter att ha kryssat mig igenom diverse vägbyggen på min väg till universitet, slogs jag av tanken: -Tänk om man lade ner lika mycket pengar på att få vår äldreomsorg bättre (och barnomsorg också för den delen), som man lägger ner på att förbättra bilarnas framkomlighet? Nog för att jag själv åker bil, men jag försöker minimera det så gott jag kan. Då kanske vi skulle slippa så´nt som “Carema-skandaler” och dylikt. Nu kanske man inte kan/ska jämföra så där rakt över, men det var en tanke som slog mig!
IMG_5511

el2012kärlek

5 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Ja, känns faktiskt helt ok att vara igång igen efter långledigheten. Det är härligt att ha ett jobb att längta till, inte alla förunnat! :o)
Varmkram Lydia

Viola sa...

Vilken ledighet du haft :) härligt men nu är vardagen här igen och förstår att du är efterlängtad. Ha en bra jobbarvecka, kram

Montebello Möbler sa...

Japp det stämmer .. känns superskönt att flytta tillbaka hem igen :)

Älskar dina bilder från Nöbbele för varje månad :) Underbara!!

Stor kram på dig,
hoppas på att kunna komma tillbaka på härlig massage snart igen :)

samson sa...

Vilken härlig långledighet du har haft,Ha det så gott,maggan

Pysselpalatset sa...

Tack för inbjudan... ska kolla upp lite, så återkommer jag.... tack också för påpekan om kommentarer... ska fixa detta bums... kram J