tisdag 13 mars 2012

Villa Linnea - min värld i Nöbbele

Det går ju många bra trädgårdsprogram på tv; Trädgårdstoppen, Världens trädgårdar, Den njutbara trädgården, Österlenska trädgårdar, Året i trädgården, Trädgårdsfredag och allt vad de heter, och fler blir det (tur det finns svtplay.se och dyl!). Där heter trädgårdarna många gånger nå´t och det tycker jag är så trevligt. Mitt hus i Nöbbele är ju faktiskt en villa, jag heter Linnea och Linnéa Borealis är Smålands landskapsblomma, så jag tyckte att Villa Linnea skulle kunna passa. Nöbbele är ett kul och trevligt ord, som jag gärna använder, men Villa Linnea låter mer personligt och inspirerande, tycker jag.

Så nu startar jag en ny blogg med inriktning på trädgård:
“Villa Linnea – min värld i Nöbbele”
Den är under konstruktion (som det heter), men ni är välkomna att komma in och kika redan nu. Klicka här, så kommer ni dit.

Häxor & Änglar kommer att finnas kvar. Här bloggar jag om allt annat som ligger mig varmt om hjärtat och får mitt liv i balans.

signatur1el2012kärlek

2 kommentarer:

Växthusmadam sa...

Nämen så trevligt! Jag har ju följt dina förehavanden i Nöbbele med spänning redan tidigare och ser fram emot fortsättningen! Och tänk att jag blev FÖRST med att kommentera!
Fint namn på ditt fina hus!
Ska lägga till din nya blogg i min blogglista så att många hittar till ditt fina smålandsparadis!
Kram från Växthusmadam

Viola sa...

Hej, går inte att komma in på häxor och änglar..din profil är inte tillgänglig men kom in bakvägen...nu måste jag kolla den nya...spännande :) kram