Första nässlorna är plockade!
Och fixade ....
Förvällda (5 minuter)
Mixade
Silade (Nässelvattnet blev näringsrikt blomvatten)
Och sen som ingrediens i en härlig ädelostpaj!
Pajen ska serveras på valborgsmässoaftonsbuffén hos kompis S.
Om vi inte hörs & ses innan : Ha en fantastisk valborgsmässoafton med eld (?), god mat & trevligt sällskap!
Kram ♥ Eva Linnea ♥
3 kommentarer:
Vad god mat du gör.Kan man be och få receptet kanske på ädelostpaj?oj vad sugen jag blev på det .Ha en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.
hej
Det ser Så nyttigt å bra ut!
ska du frysa in oxå?
Ädelostpaj låter fantastiskt!
lycka att få bli bjuden på det!
härlig Valborg
önskar jag dig
monika
Mums, den pajen skulle man ju vilja smaka! Själv ska jag ägna valborg åt att förbereda makens 40-års fest som går av stapeln 1 maj, så på valborg blir det nog mest laga mat som gäller och inte så mycket äta god mat...Jag får spara mig till fredag!
Trevlig valborg önskar Växthusmadam
Skicka en kommentar