måndag 18 augusti 2008

Smide

I röran som är pga köksrenoveringen, är det skönt att ha börjat jobba igen, så jag slipper se "eländet". Snickarna har satt upp nya gipsplattor i köket och golvet står och torkar!!!!

Som ett alternativ till alla vita bloggar som jag ofta tittar in till vill jag visa mina svarta smides-grejor. Lampkronan har min pappa "hittat" och ljusstaken fick jag i födelsedagspresent (för länge, länge sen). Det svarta följs upp som accentfärg i hela mitt hem.

Nu börjar höstens torkning av växter, örter, blad och blommor. Lavendelplantorna ger skapligt med blommor i år. De torkade lavendelblommorna ska jag ha till fotbadsaltet till höstens och vinterns fotbad, både för mina kunder, vänner, bekanta och för mig själv. De gula rosbladen (som ligger på tork i torkställningen) ska också med, men det blir nog mest dekoration. De doftar jättegott färska, men torkade blir det inte mycket doft kvar.

2 kommentarer:

Cherrymary sa...

Oj vad fina, jag gillade lampkronan jättemycket. Kul med torkningen av växterna, ett pyssel jag får ta upp i framtiden. Tack för titten och inläggen hos mig :)

/Marie

Ellas Inspiration sa...

Vilken härlig krona!

Va roligt att du hittade fina saker på Village. Har ingen i vår hemstad men till helgen så blir det en ny stad och en ny Village....

Kram Karin