tisdag 23 september 2008

FÖRE/EFTER-bilder

Jag har alltid älskat före/efter-bilder i alla sammanhang; personer, möbler, ombyggnader & inredningar. Nu har jag målat två av furustolarna vita och här kommer före/efter-bilder på dem.
Stolarna står här i mitt sovrum (för fotot), det enda rummet i huset som inte är ljust grått.

Så här blev den ena stolen när den ställdes där den ska stå. Det är i min "övre hall", mitt emot sovrummet. I spegeln skymtar ett väggskydd ovanför sängen som jag har gjort av en gammal anslagstavla och en gammal bordsduk. Duken har/hade en stor kaffefläck mitt på men jag tyckte att mönstret & färgen var så fint så jag ville inte slänga duken. Nu har den kommit till användning. Kul tycker jag.

I köket har snickaren gjort den sista finputsen och kakel-Janne har lagt i de sista bitarna mosaik och fogat i dag. Nu återstår min egen insats som målare av väggarna. Det blir helgens jobb. Sen är det alltså klart!?!

5 kommentarer:

Hulda sa...

Hej!
Stolarna är snygga vita. De liknar min gamla gröna stol ,som jag vill ha fler av! Det är sjutton år nu Gubben cyklade in i mitt liv.
Hulda

Rosa Hemmet sa...

Vad fint det blev med vita stolar, du går verkligen ann med penseln du! :) Snyggt blir det då verkligen så det är ju bara att köra på!

Viola sa...

Hejsan igen, vad härligt att få se lilla My på bloggen, vilken skillnad vit färg kan göra eller hur, ska bli härligt att se när allt är klart, kram VIOLA

Ellas Inspiration sa...

Vilken förvandling, noterar att du är riktigt i målartagen!

Kram Karin

Cherrymary sa...

Åh vad fina de blev. Längtar tills jag får tummen ur och måla mina. Du borde testa tradera! jag har hittat så mycket fynd där :)

/M