lördag 22 november 2008

Bloggträffen snöade inne för mig!

Jag blev orolig redan i går kväll när det var väderleksrapporten på TV. Det skulle bli snö(o)väder i östra delen av Uppland. Vad ger man för det? Tänk om det skulle komma så mycket snö så att jag inte skulle kunna åka till Norrköping och bloggträffen!!!! Tyvärr blev det så.
Jag gav mig iväg i hopp om att det skulle vara plogat på de stora vägarna (E4:an och så), men icke, så jag vände hem igen. Min lilla NISSAN MICRA är inte mycket till bil i ett sån´t här (o)väder. Snösvängen blev väl "tagen på sängen" som vanligt här i Stockholm.
Det var en absolut-inte-glad Eva Linnea som åkte hem och tog en kopp kaffe.
Jag blev lite gladare när jag kom på att ...... snart öppnar SecondHand. Jag hade ju laddat (både med pengar och humör) för loppis och annat trevligt, så jag gav mig iväg. Och hittade en hel del kul saker som jag kunde trösta mig med. Dessutom träffade jag en gammal vän som jag inte sett på år&da´r, så det får väl bli ersättningen för blogg-vännerna som jag inte fick träffa i dag. Snyft!
De bästa fynden var gunghästen i trä (40:-) och det söta lilla syskrinet (40:-), också i trä, tycker jag. Jag hade ett likadant syskrin när jag var liten. Skridskorna ska hänga i hallen, mattan (och ev gungästen) ska lilla "Bönan" få och resten (tyg, löpare, bricka, ängel, askar, kakformar, träskor, "kakelugn" och korg) får hitta sin användning så smångom. Gunghästen ska få stå kvar hemma hos mig, även om "Bönan" får den. H*n får komma och sköta om sin häst ofta!

Hoppas ni fick trevligt på bloggträffen!!!
Jag får läsa rapporter på era bloggar sen.

På eftermiddagen slutade det snöa och solen tittade fram en kort stund.
Då är det fint!


Ha en jätteskön lördagskväll!
Önskar Eva Linnea

3 kommentarer:

Roses and stuff sa...

Snön kommer nästan alltid oväntat..och i massor. Dock inte här på västkusten - vi har bara någon millimeter. Kul att du gillar Blommig Fredag!
Ha en fortsatt härlig helg!
Katarina

Annika Christensen sa...

Ohh vad tråkigt för dig.
Fast det var fint i Stockholm idag.
Fint det är hos dig med det röda och vita, riktigt jullikt.
Nästan gång jag skall till Stockholm skall jag stanna lite längre så jag kan träffa lite bloggisar och inte bara jobba.
Tack för uppmuntran!!
Hörs
Annika

Mobergskan sa...

Tack för titten och hoppas du gillar vinet! Som sagt det var annorlunda men gott!
Idag snöar det hos mig också. Massor!

/Mobergskan