fredag 21 november 2008

Nordens största ekovaruhus på nätet


FILOSOFI: HÅLLBAR LIVSSTIL
gemenskap:grön lanserades under oktober 2008 i syfte att förse konsumenter med ett noggrant utvalt sortiment av ekologiska och etiska produkter av högsta kvalitén. Med fokus på naturlig lyx erbjuder vi produkter som är designade och tillverkande med stor hänsyn till miljö och etisk produktion. Allt för att du ska unna dig en lyxig och hållbar livsstil som kombinerar modern design och hög klass med nutidens ekokrav.
I gemenskap:grön samlas svenska och internationella varumärken och designers som tillägnar kreativitet och resurser åt att ta fram ekologiska alternativ till masskonsumtionens slit-och-släng produkter.
I vår webbshop hittar du däremot plagg av ekologisk bomull, bambu, merino- och alpackaull, några av naturens finaste råvaror. Förutom kläder finns det miljövänliga barnprodukter, allt från handgjorda träleksaker till miljövänliga hudvårdskrämer och lotioner. För dina sällskapsdjur har vi tagit fram en kollektion av moderna och slitstarka hundkläder- och accessoarer samt organisk mat. Nya produkter kommer varje vecka. Alla våra produkter förvärvas genom ett synligt produktionsnätverk som garanterar kvalitet, härkomst och leverans.

MISSION:SVERIGES STÖRSTA EKOVARUHUS
gemenskap:grön är del av Kraft&Kultur, ett av Nordens största helt gröna elbolag. Kraft&Kultur levererar endast el från vind- och vattenkraft tillsammans med ett brett kulturutbud.
Köp mer ekologiskt
hälsar Eva Linnea
Numera är det ju möjligt via nätet, om man inte har tillgång till det "hemma".

Inga kommentarer: