söndag 16 november 2008

Snöblandat regn i dag!

Eftersom det var städdag i byalaget i dag så kom det regnblandad snö (eller snöblandat regn?)! Och det blir bara mer och mer. "Vantarna" stannar faktiskt kvar ett tag på marken. Så har det varit många gånger när vi ska städa runt våra radhuslängor. Det kommer ju tyvärr inte så många då och hjälper till. Fortsätter det så här kommer jag att kunna fota växthuset med snötäcke på taket. Återkommer i så fall.

Stockholm en måndag efter det första snöfallet brukar inte vara att leka med, så vi får se hur det går för mig i morgon att ta mig in till staden för att jobba?

I går kväll tog jag en riktig myskväll med pizza, julmusik, egen vinglögg och tända ljus i växthuset. Det såg så mysigt ut i den svarta natten! Man kan inte sitta inne i mitt växthus, utan man får sitta inne i vardagsrummet och titta ut. Men det går bra det med! Min kamera kan inte fånga stämningen riktigt rättvisande, men jag tror ni kan göra er en bild själva!? Det var ju fullmåne i tordags, och månen är fortfarande starkt lysande och lös rakt in på mig i soffan. Hm, jag har sovit väldigt gott de senaste nätterna. Kan det bero på ...?

Några "snöbär" fick komma in och pryda glasbordet.

Ha en fortsatt bra helg
önskar Eva Linnea

2 kommentarer:

Hulda sa...

Hej!
Urnorna är jättesnygga. Är de av gjutjärn? Och vilken tur att du fick tag i ett syskrin från ditt år. Vad stort det ser ut. Är det liksom ett litet bord? Ljusstakarna är också i min färg! Jag har ju blått i köket.
Ha det bra!
Hulda

Bodil sa...

Jädrar vad du är flitig med inlägg. Har just läst ifatt. Huseby julmarknad besökte jag för ett antal år sedan. Största julmarknaden jag varit på. Och svinkallt var det inne i tälten minns jag.
Sybordet skulle passa jättebra hos mig också. Jag är av samma årgång - 53:a. Är det "graverat" in eller? I så fall hade jag kanske målat det vitt. Jättefint!
Ha det gott vännen!