lördag 20 december 2008

Målardag i vitt

Är det inte vitt ute får man skapa vitt inomhus.
I dag har jag plockat fram mina målarburkar igen. Oh, vilken känsla! En del grejor på nedervåningen har stått på vänt nu ett par månader för att inta en helt ny skepnad. Gissa vilken!? Helt rätt: vit. En stol, ett bord, några korgar och fönsterbänkarna ska få ny vit yta. Och som ni säket vet så blir det mer. Man ser ju hela tiden resten av grejorna i en annan dager när omgivningen skiftar. Just nu ligger det ljusa skynken på soffan för att "försäkra" mig om att det är nästa projekt att ta tag i.
FÖRE
EFTER

UTMÄRKELSE
Jag har fått en jättefin utmärkelse. Läs texten som följde med!
Jag är hemskans stolt och skickar massor av tacksamma tankar till Hulda som fick den och skickade vidare till mig. Tack vännen!

"Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg , skicka sedan vidare utmärkelsen till andra bloggare du anser är värd den. Lycka till!"
Jag skickar vidare till:
Lantlif - för hon skickar kommentarer till mig fast jag är den 61:a som lämnar en kommentar.
fint hemma - för att hon & hennes vackra hem har varit i SvD.
Naturliga Ting - för att hon har givit ut en av de vackrast böcker jag sett, "Den lilla gröna".

Jag ska avsluta min målardag med att stryka stol, bordsben och korgarna en gång till och grunda fönsterbänkarna. Klart i morgon!?

Jag önskar er en skön lördag!
Kram Eva Linnea

2 kommentarer:

DanieLinneAtlas sa...

Tjusigt med vitt mormor! Vänta du bara tills jag kommer med mina små chokladkladdiga fingrar :) Ses snart/Atlas

Hulda sa...

Hej!
Ooooh, det blir så vackert med vitt! Fin stol!
Hulda