onsdag 11 mars 2009

Färdiga groddar



Så det blev en "burgare" med stekt kycklingbröstbit, egentillverkad tapenade, färsk ananas och GRODDAR till middag i dag. Det smakade smaskens.
Det tog alltså bara några dagar att få tillskott i "grönsakslandet" med hjälp av några msk små, små frön, en glasburk, en gummsnodd och en ituklippt diskrasa (Obs ren, ny, oanvänd trasa)

Ha en bra dag!
Kram Eva Linnea
(som inte vill skotta mer snö utan som vill gräva i trädgården i stället)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äsch! Nu måste jag lära mig att gilla groddar!

mvh, Anja

Med fingrarna i (j)orden sa...

Det ser gott ut!
Eva

Anonym sa...

Hej!
Groddar är jättenyttigt! Och så blir man klok av dem! Fast själva groddskalen tycker jag smakar bittert!
Ja, inte sjutton vill man skotta snö, utan gräva i jorden och planter blommor! Jag ska planter lite låga, vilda saker runt trädäcket i vår. Ska bli så kul! Så nu vill jag ha vår!
Hulda

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Groddar tycker jag om. Varför skall det vara så svårt att komma till skott?
Ha det gott
Birgitta

Bodil sa...

Ja det må jag säga att det gick undan. Tror aldrig jag har smakat på groddar. Och fint porslin äter hon på ser jag - Kunglig Dansk....

Jo du det där fönstret - som blev ett impulsköp på resan - hade redan fått ditmonterat spegelglas. Så det är en färdig spegel. Jag har beundrat sådana ganska länge. Men jag skall måla den också. Ganske lite synd för då ser man inte det gamla fina hantverket. Men så får det bli.

Ha det gött i snön. Vi har också fått snö idag - 5 cm ungefär. Men jag köpte några fina penséplantor i blomsterhandeln idag. Skall planter i morgon i krukan på trappan.

Kram