tisdag 24 november 2009

TrädgårdsTema vecka 48 - Höstpyssel

Jag är tyvärr ingen speciellt pysslig människa. Gillar mer rejäla saker som att gräva & plantera och så där. Julpyssla är jag ganska bra på, men höstpyssla? Hm! Jag har en fin höstkrans på dörren, men den har jag köpt färdig.
2a okt 007 Drömma om att mina citrusplantor en vacker dag ska bli STORA träd kan jag ju alltid göra när jag ser min (faktiskt!) egenhändigt pysslade tändsticksask.
2a okt 002 Min dotter är bra på att pyssla. Det här kortet fick jag förra hösten. Höstlöven singlar så fint ner över kortet.
växjöhöst

Härliga hösthälsningar från

TT

Se fler bidrag till” TrädgårdsTema” hos Maria på “Marias Trädgårdsblogg”.

skördetemaPS. Så här såg det ut hemma hos mig måndag den 24 november förra året. Kommer ni i håg detta fantastiska snöfall som kom en fredagskväll och fortsatte ända till lördagsmorgonen i Stockholm? Snön låg kvar några dagar, men det har jag glömt!! DS
24 nov 010 

6 kommentarer:

Lena Kristina sa...

Hejsan!

Tack för kommentaren om mina stickade alster. Det är såå roligt att få lite feedback från er bloggare för att se om det finns intresse.

Ja, tänk vad snöigt det var för ett år sedan, det är lätt att glömma bort.

Ja nu är det bara en månad kvar tills tomten kommer, jag får sticka på idag :)

Kram Lena

Viola sa...

Hallå där...här går det sakteliga framåt men det tar tid...men blir mer och mer rörlig från att vara totalt låst vid sängen...var ju bara tvungen att titta på madonnan...vacker...) ha det gott, kram

Hulda sa...

Oj, så mycket snö! Var det då det, när du fick vända?
Jag är inte heller pysslig, men jag pysslar ändå. Med resultat därefter.
Hulda

Karin / Livsluft sa...

Gott om idéer finns det alltid, det gäller bara att komma på dem!
;-)))!!Dörrkransen är hur fin som heslt trots att den är köpt. Lyser verkligen upp i höstmörkret.Man behöver nåt sånt då som bara ger en skönhetskick.
Så mysigt det ser ut vid er farstu.Som ett riktigt stämningsfullt vinterkort.Snö är vackert så länge det ligger kvar. Därefter när det blir slask så gillar jag det inte alls.
Hoppas du får en fin vecka och en riktigt härlig 1:a advent!
Hälsningar / Karin

Maria Berg sa...

Tänk idag visar du snö även om det var från förra året och igår pratade jag om att bygga snögubbar när jag hämtade min dotter på dagis och då sade ett barn helt förståndigt att det kanske inte blir någon snö i år, klokt sagt och inte förrän jag gick därifrån förstod jag varför jag blivit lite ledsen - jag vill bygga snögubbar!!!

Kransen är verkligen upp- piggande färgglad, gör ju inget att man inte gjor den själv och pyssel blev det både av dig och dottern.
Tack för att du tittade in,
Maria Berg

Hanneles jul sa...

Fin krans.