måndag 18 januari 2010

Måndag igen

Godmorgon!
Måndag igen och det betyder jobb, jobb, jobb. Inte för att jag klagar, jag är jätteglad att företagen vill att jag ska komma och “ta hand om” deras personal. Det är inte många som hälsas med: “Oh, är du här i dag, vad glad jag blir!”, när man kliver in på kontoret. Men jag hälsas alltid med glada (och tacksamma) tillrop när jag kommer dragande med min massagebänk. 
IMG_5810
Jag är både tacksam och fascinerad över att folk så gärna “överlämnar sig” till mig med så´n glädje. Ibland gör det ju till och med ont när jag tar hand om dem, men det är skön- eller nytto-ont (sweet pain på engelska) säger de. Jag väljer att tro på dem, för de kommer tillbaka nästa gång jag är där.
Och det tar jag som ett godkännande. 
IMG_5804
I dag ska jag lägga mina händer på 11 personer, så jag brukar vara ganska trött när jag kommer hem. Mest trött blir jag av att stå hela dagen. Många tror att man blir tröttast i händer och armar, men man måste lära sig att använda hela kroppen när man masserar så att det inte sliter på de ömtåliga lederna man har i fingrarna (mest tummarna), handlederna, armbågarna och axlarna. Yoga är en perfekt träning (och stretch) för att motverka arbetsskador när man är massör.
 IMG_5782

Kram

 TT
IMG_5779IMG_5789Jag har upptäckt att jag har ganska många rosor i mitt hem.
Fler än vad jag trodde!
Nu är de äkta rosorna inte så väl representerade hemma hos mig, men de “oäkta” är desto fler.
 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och vilka ljuvliga rosor. Det är väl därför man har fler än man tror, för att de är så ljuvliga!
Och så hårt du jobbar, alltså många kunder. Klart de uppskattar dig och dina händer. Det hör ju till livets njutningar, massage! Tänk, min gubbe är inte förtjust i det! Jag älskar massage!
Strax ska jag ut med min lille jägare. Och nej, möss är aldrig söta...
Hulda

Anmaja sa...

Åh tänk om du kunde komma till oss! Vi får ett antal slantar att gå iväg själva och få massage, bra det också förstås.
Hadebra!
Anmaja

Viola sa...

Vad härligt att vara efterlängtad på jobbet, själv har jag begärt tjänstledigt i höst, vill satsa helhjärtat på gårdsbutiken, öppnar 27/3 och stor fest för mina goa bloggvänner lördag 20/3, då hoppas jag att du kommer, går att köra över Jönåker och så tar man färjan över till mig, blir många mil man då sparar, hör av mig framöver om mera info..kram

Annika Christensen sa...

Vad härligt att du har så mycket att göra. Förstår att det tar på hela kroppen med massage. 11 st på en dag det är många det.
Jag har också börjat jobba och fått in nya tidningar som kunder och det är ju kul.
Att vara egen har sina sidor.
Ha det gott
annika