onsdag 3 februari 2010

Bli blodgivare!

Jag lämnar blod. Gör du? 
button  

logo-blodcentralen

Jag har lämnat blod så många gånger nu så jag har fått en guldnål. Det får man efter 40 tappningar. Med ca 3 tappningar per år har jag alltså lämnat blod i över 14 år. Man har tappat ungefär 20 liter blod från mig. Jag har lämnat plasma också, men just nu behövs inte plasma från min blodgrupp.
Det skänker mig en viss tillfredställelse att “ställa upp” på det här och jag vill att många människor har lämnat blod om jag eller nå´n i min familj skulle råka illa ut och behöva blod.
Gå in på “Bli blodgivare.nu” eller på “Geblod.nu” och läs mer.

Men framförallt ……

Är du inte blodgivare, bli det om du kan!

3 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ooh så bra att du är blodgivare! Tyvärr kan inte jag vara det eftersom jag har alldelesför dåliga värden... och har alltid haft.
Så jag behöver kanske en sån som dig någon gång... Så tack!
Kram
Marie

Viola sa...

Här har du en som är så rädd för nålar så jag fixar det inte...tack för din rara hälsning, skönt att den här agen är över, antar nu att ni har fått ärva värsta ovädret denna vinter, kram

Lenas trädgård sa...

Har varit blodgivare i många år. Bra värden, men dessvärre väldigt svår "att sticka" pga ådror som slinker undan. Så i våras sa de till mig att nu fick de vara tacksamma för det blod de fått av mig. Jag kunde inte längre ge blod, tyvärr.
Men jag känner mig stolt o nöjd över att jag kunnat så som jag gjort. / Lena