tisdag 23 mars 2010

Nöbbele del 11 – Mer inflyttning

Efter ett besök i Violas nyöppnade butik “Romantiska Ting” i Östra Huseby, styrde jag kosan mot Nöbbele och mitt kära (fritids)hus & dotters familj. Jag skulle få träffa den nya lilla familjemedlemmen S för första gången.

Bloggträffen/Invigningen av Violas butik läser ni om här. En härlig samling kvinnor, med eller utan bloggar, tittade, beundrade, suckade drömmande, handlade, snackade, snattrade, skrattade och trivdes som man kan göra en solig vårvinterdag tillsammans med gelikar i “inredningsbranschen”. Violas butik var precis så läcker som jag hade föreställt mig av Violas inlägg och bilder. Idén att inreda huset/butiken som ett hem är suveränt. Jag skulle absolut kunna tänka mig att flytta in där. Mer kommer säkert på Violas egen blogg och på många av besökarnas, som tog bilder.

Det var lite svårt att slita sig, men jag ville köra medan det var ljust.

Storebror visade stolt upp sin lillebror, när jag kom ner till familjen. Det lilla pyret S var såååå söt. Och så liten! Man glömmer lätt bort hur små de kan vara. A är ju fortfarande liten, men jämfört med lillebror är han jättestor. Det är samma mirakel varje gång man ser en ny liten människa som har kommit till jorden. Se bild på familjens blogg.

IMG_6558Väl framme i Nöbbele var det att packa ur den knökfulla bilen och plocka in sakerna i huset. Då var jag jättetrött, men så uppe i varv att jag hade svårt att sova. Jag hade bla med mig en fåtölj, en fotpall (arvegods) och en liten lampa. Allt måste givetvis på plats innan jag kunde koppla av och gå och lägga mig.
IMG_6582IMG_6583
Badrummet fick en ny gul matta (loppisfynd), kuddfodralen fick innerkuddar och köket fick en hushållspappershållare (också loppisfynd).
IMG_6594

IMG_6585IMG_6579 

Med från Violas butik hade jag bla en servetthållare och en virkad bakelse, så söta, så söta.
IMG_6599IMG_6600IMG_6598IMG_6603
En bra dag önskar

 Nästa gång jag kommer ner till Nöbbele är det påsk.
IMG_6563

4 kommentarer:

Willewira sa...

Hejsan!

Vad skönt att höra att du kom helskinnad fram! Vi hade ju verkligen tur med vädret på lördagen och med tanke på hur det var på söndagen så var det ju bra att du åkte redan på lördagen. Även om det hade varit trevligt för oss om du var kvar. :)

Det får bli en annan gång... :)

Vad mysigt med en liten bebis!! Ibland blir jag så sugen, men nu är det verkligen i senaste laget så jag får vänta mina goda 15-20 år innan barnbarnen kommer.

Måste vara riktigt kul att få ta tag i ditt andra hus och möblera och dona upp det som du vill ha det. Även om det för min del räcker med ett. :)

Ha nu några sköna dagar tillsammans med dotter och hennes familj.!

Kramar
Willewira

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej vännen!
Det var roligt att träffas igen! Tyvärr hinner man ju inte prata med alla som man vill... Men jag förstår att du hade lite bråttom, att träffa en liten ny person! Det skulle jag också ha haft!
Så mysigt med en liten bebis...
Och jag köpte också bakelser... hihi
Kram
Marie

Home No.1 sa...

Hej Vännen=)
Det var så kul att träffa dig igen, lika sprudlande och levande som jag minns dig från första träffen och roligt att vi hann prata du och jag.

Skönt att resan gick bra.
Tänk vilken lycka att hålla i en liten perfekt skapelse, måste känns riktigt gott i hjärtat!!!

Ja då jag ska rapportera om Vedic Art kursen den är mycket viktig för mig!!!

Kram Annica.

Anmaja sa...

Roligt att se nygamla saker du skaffat till ditt hus. Och det där riset med vita fjädrar är ju bara sååå fint! Jag har gula i mitt ris som sitter på balkongen - utsatt för väder och vind.

Hadebra!
Anmaja