söndag 6 juni 2010

Min blogg har fyllt 2 år

Det var för drygt 2 år sen som jag började blogga. Vem hade tänkt att detta “nya” fenomen skulle ge så mycket? Inte jag!
Några nya vänskapsband har knutits, både i verkliga livet och i cyber-rymden. Det finns så mycket kreativitet, skaparkraft, glädje (och ibland sorg), ödmjukhet, generositet och humor bland alla de bloggar som jag följer.
Inredning & trädgård är mina huvudområden. Där har jag både fått tips, råd & dåd och massor med inspiration. Jag har dessutom fått ett betydligt större intresse för fotografering.
Ni alla som läser och lämnar kommentarer hos mig ska ha ett speciellt STORT TACK. Ni förgyller min dag.

Sen hoppas jag ju givetvis att även jag kan inspirerar andra. Jag är så glad över de nästan 13500 besök som har gjorts sen jag startade räknaren.

Så´na här tillfällen ska ju givetvis firas på något sätt. En utlottning kan väl vara på sin plats? Jag lottar ut något “shabby” bland de som kommenterar detta inlägg. Vet inte just nu vad, men något fint ska jag väl kunna hitta i någon av “mina” favoritbutiker och som går lätt att skicka.
IMG_7612

Sen ska vi väl fira svenska flaggans dag och vår nationaldag i dag, eller hur? Oturligt nog hamnade den 6 juni på en söndag i år så det blev ingen extra “röd dag” inte.
IMG_7610

Nu ska jag gå ut och beundra mitt “potatisland”, där de potatisar som jag satte ner i en stor kruka just har stuckit upp över jordytan
IMG_7574IMG_7573
…………. och njuta resten av dagen tillsammans med min kusin M.

Ha en underbar dag! 

11 kommentarer:

gunsan sa...

Jag håller med dej.Vem kunde tro att det här med blogg skulle vara så roligt.Och det har fått mej till att fotografera massor.Och jag ser små saker som jag inte lagt märke till förut.Ha det gott.Gunsan

♥♥♥ Anmaja sa...

Jättemycket stort GRATIS till två år i bloggvärlden! Fint att fira det en sån vacker dag med sol på blågul flaggdag!
Grattis och lycka till!

Anna-Anmaja

Bodil sa...

Jag vill också vara med i din utlottning. Och du ska veta att du själv sprider så mycken inspiration och kreativitet. Det är alltid lika kul att titta in hos dig. Alltid nya projekt på gång, fatta bara inte hur du hinner och orkar med allt.
Ha en fin Nationaldag!!
Kram Bodil

Lena sa...

Jag gratulerar till 2-årigt bloggande.

Vist inspererar du med tankar och ideer. Jag blir alltid glad av att titta in hos dej.

Fotointresset är en biverkning av bloggandet som jag också känner av, fasten jag inte blivit så bra än.

Hanneles bok-paradis sa...

Grattis!

Växthusmadam sa...

Grattis till tvååringen! Ja inte hade man väl kunnat ana att det skulle vara så roligt att blogga när man satte igång!
Jag tänkte på en sak; när du åker ner till nya huset, har du aldrig vägarna förbi Linköping då? Du skulle kunna göra ett fika-stopp hos mig isåfall!?!
Ha nu en skön vecka,
Växthusmadam

TEFROSSA sa...

Tack för att du är med i min tävling och Lycka Till!

Kram

Lena

Lenas trädgård sa...

GRATTIS! jag brukat titta in hos dej, alltid ngt trevligt att läsa o titta på. Själv har jag snart mitt första år att fira. Det kunde jag väl aldrig tro, att det var så trevligt med bloggeri. Kan nog ta lite för mycket tid ibland från annat som BORDE gjorts...men vad
f-n, det är ju så ROLIGT o LÄRORIKT!
ha det gott och fortsätt blogga!
Lena

StrandviksVillan sa...

Grattis till dina två år med bloggen! Tiden går fort när man har roligt :)

Jag skulle också vilja ha tallrikarna Arv, men jag hade tillräckligt mycket i vagnen vid sista besöket så tallrikarna fick bli kvar... Kanske nästa gång.

Ha det bra!
kram, Ann-Christine

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Nu är jag här och anmäler mitt intresse :))
Kram
Marie

Anja sa...

Grattis till en jättetrevlig blogg Eva Linnea!
Vi börjar ju bli lite vana vid varandra här i bloggvärlden och tänk så "fattiga" våra liv var förr - före bloggandet;))!? Eller hur?
Klart jag ska' va' me'!
Alla medtävlanden kan känna sig lugna: Jag vinner sällan så att jag utgör inget hot;))!/Anja