söndag 30 januari 2011

Bloggträff & trädgårdskurs

I går var jag i Knivsta hos Jeanette med bloggen “Pysselpalatset”, i “Fru Larssons Diversehandel” närmare bestämt. Tror ni jag hade kameran med mig? NÄ! Så typiskt, va!?
Vi fick oss en härlig pratstund över en kopp kaffe.
Helt fantastiskt att få träffa ytterligare en bloggerska.
Ett svart toalettbord stod meddetsamma innanför dörren till vänster och det föll jag pladask för. Målat av Jeanette själv.
Så läckert!
Eventuellt åker det ner till Nöbbele med en gång eller så får det “mellanlanda” i mitt badrum här i Stockholm, vi får se.
Hon har massor med annat fint också, förstås. Lite av stilen ser ni bilden. Bilden på spegel/toalettbordet är från ett inlägg på Jeanettes blogg. Det kommer att bli supersnyggt i mitt gästrum i Nöbbele så småningom.
DSC07433

Så till ett annat av mina större projekt/engagemang under 2011: en kurs i “Ekologisk trädgårdsodling”. Vad säger ni om det? Nu ska jag får lära mig saker och ting lite mer från grunden och inte genom att göra alla misstag själv. Studieförbundet Vuxenskolan anordnar en kurs här i Stockholm på “Överjärva Gård” vid Ulriksdal. Ni må tro att jag längtar till kursstart om tre veckor.
untitled
(Bilden från hemsidan)

En härlig söndagskväll önskar jag alla som tittar in.

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097 

8 kommentarer:

Gela sa...

ÅÅ den kursen läste jag om men inser att jag nog ej har möjlighet att gå den just nu. Önskar dig en fin fin söndagkväll och hoppas att kursen blir lika bra som jag tror att den kommer att bli./Gela

♥ Hannele på Hisingen sa...

Låter jättekul.

Pysselpalatset sa...

Godmorgon, vilket fint inlägg du gjort... Rodnar nästan.. Är så glad att toalettbordet hamnar hos dig... När man slipat och målat och stått i så blir det som ens eget barn... så det glädjer mig när jag vet var det hamnar....Jätte trevligt att få träffa dig.. Nästa gång åker vi till Viola och hälsar på tycker jag... kramen Jeanette

Anja sa...

Vad härligt det låter med kurs! Och att en rad stövlar kan se så vackert ut tillhör ju inte till vanligheterna;)!/Anja

Cajsas Faster sa...

Härligt med kurser och fröer och bloggvärlden, håller med:)
Kram Marie

Laila sa...

Jag förstår att du längtar! Gick in på länken och det verkar vara en gedigen och inspirerande kurs, om jag vore tio år yngre skulle jag anmäla mig direkt! Ser med stort intresse fram emot dina rapporter från kursen och hoppas att du frikostigt delar med dig av lärdomar och erfarenheter du får!
Ha det gott!/Laila

Viola sa...

Kan tro att hon fått till det mysigt med alla sina fina saker, så är man hemma igen och har beställt ytterligare massor av varor, och idag kom en härlig laddning med fina saker, ha en skön kväll, kram

Elsa och Helena sa...

Dit vill jag också gärna åka...och spegelbordet är sååå snyggt! Visst är det typiskt att man glömmer kameran vid sådana där tillfällen:) Den där kursen har jag också läst om...låter så roligt och kul...förstår att du längtar!! KRAM Helena