söndag 9 januari 2011

Borta bra, men hemma bäst!

Ingenting går upp mot att komma hem när man har varit bortrest. Det bästa med att resa bort är att komma hem, eller hur? Jag säger hem om radhuset i Stockholm, men jag har ju faktiskt två hem nu. Känns konstigt ibland, men klart bra och mycket lyxigt. 
Det sista av julen städades bort även i Stockholm och de begravda sop- & tidningsinsamlingskärlen grävdes fram. Snart vet jag inte riktigt var jag ska slänga snön.
IMG_0855IMG_0856

En vit julstjärna vägrar att ge sig och jag kan bara inte slänga så pass levande blommor. Min lilla, lilla röda julstjärna har också klarat sig under min bortovaro. Inget vatten, men mycket ljus, har den fått. En riktig överlevare!
IMG_0852IMG_0853
IMG_0850IMG_0851

I morgon är det jobbvecka igen. Men med ett jobb som jag trivs med och med fantastiska kunder. så känns det inte alls trist att börja jobba igen efter två veckors ledighet. Det vet jag inte är alla förunnat, så jag är mycket tacksam och ödmjuk inför detta.

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097_thu

5 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Amaryllisarna hos mig, ja, en har blommor men den andra och de andra "knopparna" de sover än!

Anonym sa...

De fina julrosorna kan man ju inte kasta bort. Vad roligt krusig den röda är. Härligt att du har ett jobb du trivs med, precis som du säger, är det inte alla förunnat.
Och helgen har väl packat ihop snön hos er också, eller... vi har haft regn! Härligt!
Hulda

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Här är en till som ska börja jobba imorgon...huuuu, det är till att gå upp tidigt! ;o)
Lycka till,
Lydia

Lena sa...

Välkommen hem, får man väll säja då.
Vita julstjärner tycker jag är så vackert. Dom kan hänga kvar ett tag efter jul utan att kännas "fel" liksom.
Jag ångrar lite att jag köpte en röd, men det fanns inta fina vita när jag skulle köpa.
Den röda krusiga var ju jätteläcker.
Du vet väl att julstjärnor blir ganska trevliga krukväxter även sen när de färgade bladen ramlar av. Inte så lätta att få att blomma om, men det brukar kunna bli stora buskar på ett par år.

Viola sa...

Jamen...det är ju hemma där nere oxå eller hur, så du har kommit hem till blixthalkan, härligt väder men ack så halkigt ute, välkommen hem till storstan, kramen