Veckan efter påsk var min lediga vecka. Då fick jag sällskap nere i Nöbbele av min kusin M. Vi lagade några rätter från “Raw food på svenska”-boken. Utsökta!! Bäst tyckte vi nog om rödbetsbiffarna. De skulle man utan tvekan kunna bjuda vem som helst på till förrätt.
På vägen hem mellanlandade vi i Gamleby hos en väninnan till M. På vägen dit åkte vi förbi denna loppis.
Tyvärr var det stängt.
tisdag 3 maj 2011
Lediga veckan
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Den där loppisen verkar ju intressant. Kul skyltat :-))
Kul att pröva nya recept.
Kram
Ser gott ut det där.
Och loppisen ser ju kul ut!
Harebra.
Anna
Vilka roliga skyltar, det ser helt klart ut som ett intressant ställe. :)
Ha det gott, Kerstin
Rödbetsbiffar, även råa, måste vara rätt ätliga;))!
Loppisen verkar kul! Kanske åker du dit en annan gång och berättar för oss andra om den var något att ha?/Anja
Oemotståndlig loppis!
Undrar vad du har i rödbetsbiffarna förutom malda rödbetor?
Försökte ringa Charlotta men kom bara till svarare, försöker i morgon igen. Hoppas hon har kvar några knölar till mig!
Kram
Vilken läcker loppis - den skulle jag vilja besöka!
Hahaha, vilken rolig skylt. Synd att det var stängt.
Följer dig nu via Bloglovin.
Önskar dig en underbar helg!
Skicka en kommentar