onsdag 11 maj 2011

Vilket flyt!

I dag hittade jag två stolar och ett litet runt bord utställt på lekplatsen i vårt radhusområde.
Precis så´na som jag hade tänkt att köpa!
Visst, ställer man ut möbler så där så får man väl räkna med att folk “stjäl” sakerna om de vill ha dem, men jag tänkte att jag ska iaf försöka få reda på vems det var och höra om jag kunde få köpa dem. Jag satte lappar på stolarna och på kvällskvisten kom en av grannarna mitt emot mitt hus och frågade varför jag ville ha kontakt med den som hade satt ut möblerna. - Jag vill köpa dem, svarade jag. Men grannen hade satt ut dem för att de inte längre ville ha dem hos sig, så det vara bara att ta dem, utan betalning. Dessutom kom hon efter ett tag med två runda dynor till stolarna också. Visserligen blekta, men det gör inget. Shabby, you know!!
Det kallar jag flax & flyt!

Så nu har jag två vita stolar och ett litet bord inne i växthuset utan att ha behövt betala ett öre. Jag börjar nog bli lite småländsk, va?
Piffade som hastigast till dynorna med tygväskor från Gudrun Sjödén och duken som jag hade till det förra, provisoriska “bordet” passade alldeles utmärkt till bordet.
Lägg märke till den matchande filten!
IMG_1833IMG_1836
IMG_1837IMG_1838
IMG_1839IMG_1840
IMG_1842
Önskar er en skön kväll!
evalinnea

4 kommentarer:

Laila sa...

Sicken röta!
Kollade på ditt förra inlägg om kurshelgen och undrar varför ni lägger wellpapp och halm i gångarna???
Ha det gott!/Laila

'Anmaja' sa...

Ja 'sicken röta' som Laila här över skriver! Snygga som attan såna där ju. Och med GudrunSjödenkassarna blev det snyggt för rumpan också. Sån tur du har.
Kram - Anna

Medea sa...

Åh, vad fint det blev!

Montebello Möbler sa...

PERFEKTA ju! Ibland kommer det som sagt bara till en när man tänker på det! Kram kram Malin