onsdag 10 augusti 2011

Mer gult i trädgården

Några gula, fina solrosor stod på parad och lyste som små solar och hälsade mig välkommen till Stockholm i fredags.
Gula blommor verkar trivas hos mig!
De här kommer från fågelfrön som jag matade fåglarna med förra vintern. I år hade jag inget fågelbord för fåglarna skvätter ut så förbaskat mycket frön och då kan det komma råttor och få sig ett skrovmål. Vi har faktiskt haft några råttor här i min lilla del av världen. Jag tror jag hade en som bodde under min uteplats, men jag är inte säker. Man blir ju så skraj när man får se något som kilar som en liten pil över trädgårdsgången att man tycker att det är större än vad det är. Det kanske bara var en liten mus? I så fall har någon av katterna tagit den eller också så har Anticimex varit här.
IMG_2965
IMG_2960
Visst verkar det vara två sorters frön i den fågelblandningen?

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097

6 kommentarer:

Kerstin Alvesson sa...

Jag tycker om gula blommor, jag har också en solros som kommit av sig själv, antagligen ett fågelfrö. Fast min har itne börjat blomma ännu.

Hör av dig näör du komemr ner igen så kan vi väl ses. Jag kommer gärna förbi och hälsar på och så får du komma förbi hos mig och se hur det är på sommaren hos mig,.

Ha det gott, Kerstin

Monica sa...

Underbara solrosor! Och de gör sig så fint i dina blå vaser. Härlig blogg!

Annika Christensen sa...

Flott med gult och blått!
Vad glad man blir av solrosor...

Ha det gott
Annika

Madame C sa...

Vilka sorter de än är, så är de gudomligt vackra. Särskilt mot det blå i bakgrunden! Vad hemskt med råttor! Hualigen!!! Förstår att du är rädd...

Kram!

linnea-maria sa...

Vad vackert det är med gula solrosor i blå vas! Kram /Therese

Viola sa...

Vilket härligt välkomnande utav dessa solar, här är det hålligång som du förstår men det går över förväntan, ha en fin helg, KRAM