lördag 13 september 2008

Nya hunden

I dag var dotter Linnea & fästman och hämtade en ny (vuxen) hund; Gassa. Det är samma ras som de tidigare två; Lancashire heeler. Nykomlingen verkade något förvirrad, men skötte sig jättebra. Tänk att bara så där hux flux få ny matte & husse, ny "syster", ny sovplats, nytt hem och en massa annat nytt, utan att man själv har varit med och bestämt!

Middagen med H blev inställd pga sjukdom, men vi andra grillade ändå. Det blev entrecote, klyftpotatis och "röra" med örter från min egen trädgård; mynta, oregano och basilika. Mynta förhöjer verkligen smaken på de andra örterna, men kan ibland kännas lite främmande till mat (förutom till lamm!?). Örterna till röran mixades med den nya mixerstaven. Premiär! Till efterrätt bjöds det krusbärspaj (krusbären kom från Maggan) och glass. Toppengott!

Här leker Husse, Gassa & Chio

2 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Voffen är nog virrig ett tag men de brukar ändå kännas sig hemma ganska snabbt i den nya familjen! Sryleroom är riktigt nice, har oxå vart in där och inspirerat ig några ggr! Ha det bra fröken:)

Ellas Inspiration sa...

Men vilken söting!!

Tack för titten och kommentarer under min "frånvaro" nu skall jag passa på att kika runt och se vad som har hänt hos dig under veckan!

Kram Karin