torsdag 29 januari 2009

YOGA

Under 2009 ska jag gå en YOGA-lärarutbildning. Jag kommer att blogga om utbildningsåret här på Häxor & Änglar, med etiketten YOGA. Följ mitt äventyr! Lägg upp min blogg på din blogglista.
I morgon klockan 15 går startskottet. Jag har medvetet inte tagit reda på så mycket i detalj om vad som kommer att ske under kursen (förutom tid, plats, datum etc) för att det kommer att ordna sig ändå.


Kusen går i Livshälsa´s regi.

NAMASTHE

Eva Linnea

4 kommentarer:

Växthusmadam sa...

Spännande med Yoga! Jag började på kurs förra året och blev riktigt biten! Ska bli spännande att följa dig och din kurs!
Förra året, som var mitt första med växthus, gick jag med i tomatklubben och förköpte mig på tomatfröer. Om du skickar din adress till mig så kan jag skicka fröer till några olika tomatsorter till dig som du kan pröva i nya växthuset!
Växthusmadam

Anonym sa...

Hej!
Har provat yoga, men det var inget för mig!
Timjan mot förkylning, bra tips, ska jag prova nästa gång jag blir förkyld!
Hulda

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Mmmm, basilika och timjan, så härliga örter...färsk timjan tar vi större delen av året ute i trädgården och basilika köper jag med jämna mellanrum på ICA...örter jag inte kan leva utan!
Lycka till med yoga-kursen!
~Lydia

Katarina sa...

Vad spännande att få bli lärare i yoga! Det måste vara givande att få sprida denna avslappnande träningsform - lycka till med utbildningen! Har tränat yoga i flera år, men gjorde ett avbrott för ett år sedan. Saknar det...
Katarina