söndag 24 januari 2010

Långpromenad på isen

Väninnan M & jag tog en härlig långpromenad på isen i dag i solen. Det var kallt, men såååååååå skönt att vara ute och röra på sig. Vi blev riktigt frostiga i “skägget” och håret.

IMG_6015 IMG_6018IMG_6021

   TT

6 kommentarer:

Anmaja sa...

Så vackert hade vi här också, vid Kalmarsund, men det var inte så väldigt behagligt ute så jag gick bara en snabbis ner till isen och såg flera som var ute och åkte skidor. Det såg underbart ut, bra glid.
Anmaja

LillaFlisan sa...

Sagolika bilder, Eva Linnea!

Ha en fin vecka!

Kram

Flisan

Home No.1 sa...

Ser underbart ut!!!
Ha det gott!
Kram Annica.

Anja sa...

Det är en värdefull talang att kunna njuta av stunden./Anja

Bodil sa...

Visst är det en härlig vinter vi har. Tänk att här nere i söder har snön legat i mer än en månad. Hörde av en bekant att det är 20 år sedan det hände senast. Här brukar det ju komma lite snö ena dagen och så regnar det bort nästa osv.
Kram Bodil

Karin / Livsluft sa...

Hej, va roligt att du kikade in på min sida.Vilka fina rader du skrev.Så glad jag blev.:-)
Vilka härliga vintervyer du har hos dig.Storslaget och vackert!Men ser bitande kallt ut och av din kommentar under bilden att döma så verkade det vara det också!:-)
Trots att vi inte har så många minusgrader här så var det minsann bitande kallt här med idag.Vinden ihop med en fuktig kyla och några minusgrader fick kylan att gå genom märg och ben.Burr!:-)Och snön ligger kvar här sedan efter jul och det är ovanligt.
Ha det så gott och ha en fin vecka nu!
/Kram Karin