måndag 29 mars 2010

Vårteckensutmaningen 2010 – vecka 13

Äntligen har jag hittat nå´t som växer i min trädgård. En liten krokus, kärleksört & scilla. Man tycker nästan synd om dem när de kommer upp så tidigt. Det måste vara kallt!
IMG_6611
IMG_6682IMG_6683
Men mitt bästa vårtecken just nu måste nog vara att det är MÅNGA plusgrader i växthuset och att tre “kvarglömda” taklökar har överlevt. Jag väntar med spänning på att se om krukrosen och min vinranka har klarat denna bistra vinter.
IMG_6626 IMG_6608IMG_6609IMG_6610 

Se fler vårtecken runt om i Sverige hos “Humlebacken
lilllogga_73003470

Vårliga kramar från Stockholm/Uppland

YYYYYYYY

5 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Fina bilder!
Igår när jag gick min promenad så såg jag underliga gröna saker som växte inne i skogen: någon hade slängt brysselkål i en hög! Så missnöjd jag blev.
:)

Lilla Huset sa...

Ja, visst förundras man att de sticker upp i snö och kyla. Så härligt det låter med växthus. Vårhälsn fr Blekinge!/Merja

Anmaja sa...

Härligt när det sticker opp en liten knopp! Och snön försvinner snabbt, det är otroligt det blir bara en massa sand över, av de enorma högarna som skottats upp i vinter.

En dra-maten är förstås jättebra om man går och din är ju dessutom fin, från 10-gruppen. Men jag lastar på cykeln, i de tre korgarna och vid behov har jag en cykelkärra - suveränt!

Anmaja

AnnCharlotte sa...

Lite kallt ser det ut...men änå vårtecken som värmer sinnet ;)

Viola sa...

Hos dig finns det ju hopp om våren, men jag såg mitt vårtecken häromdagen ...tre tranor kom flygande och det tycker jag alltid är det vackraste vårtecknet, ha en fin dag, kram