fredag 29 juli 2011

Öland

Öland visade sig inte från sin bästa sida när jag var där och hälsade på en kurskamrat från “Ekologisk trädgårdsodling”. Det regnade mest hela dagen.
Det är alltid intressant och lärorikt att vandra omkring i andras trädgårdar och se hur de har löst det eller det, hur de har gjort i stället för ….. , vad de har för kommande projekt etc etc.
Tyvärr blev det inga bilder tagna, men den nyskördade squashen, den nyupptagna potatisen & kryddorna var jättegott till en härlig lax-lunch.
Tack kära B för fikat, den goda maten och efterrätten!
Det är vackert att åka över till Öland från Kalmar:
IMG_2883
IMG_2881
IMG_2885

16D6695C8B138ABE3354D14E0153A097

2 kommentarer:

Madame C sa...

Vad tråkigt att du inte fick solsken på Öland! Här har det varit en strid ström av bloggbesökare, trädgårdsbesökare och butiksbesökare. Vi är överväldigade - såklart:) Men det har inte gett all den lediga tid att "åka runt" som jag tänkt mig... När åker du tillbaka till Stockholm? Vill så innerligt gärna hinna med ett besök hos dig i sommar...
Sommarkram!

'Anmaja' sa...

Så tråkigt att du skulle komma just en av de dagar vi hade regn. Det har vi nu haft i två dagar, igår var det helt bedrövligt, men nu ljusnar det igen. Skönt med regn, det behövs ju även här. ;-)

Synd att du inte kom till stickklubben.se för vi hade väldigt trevligt och var bara fem stickare. Vi brukar vara mellan 8-12 och ibland över 20.

Härliga bilder blir det ändå och du, du veeet väl att man inte får sitta vid ratten och fibbla med kaaameran? :-O (http://blogg.omakastengods.se/2011/07/27/en-liten-tripp/)

Ha en bra dag!
Kram - Anna